Áčko přišlo o výhru v poslední minutě

[25. 10. 2021 8:07:49]
Áčko přišlo o výhru v poslední minutě

 

Petřín Plzeň –  „A“ muži  2:2 (1:1)

 

Sestava:
Dřevojan – P.Lípa (76.Hašek), Sosnovec, Krotil, Hanuš, Kdolský (46.Soldát), Novotný, M.Dvořák (85.M.Sirotek), M.Habart (85.Sochůrek), Haas, D.Krůta

 

Tatran byl jednu minutu od tří bodů, ale remízu pro domácí zajistil v poslední minuta Šimáně. Začátek zápasu patřil jednoznačně domácím, kteří do 20.minuty téměř nepouštěli naše hráče na jejich polovinu.
A po rohovém kopu ve 13.minutě šli do vedení 1:0, když se hlavou trefil Lisý. Naši hráči špatně zareagovali na náběh domácích. V průběhu zápasu kopali domácí ještě deset rohů, ale už se proti naší obraně neprosadili. Ve 23.minutě jsme kopali roh my, ale bez úspěchu. Ve 27.minutě střílel Krůta vedle. Hanušův trestný kop vyrazil brankář na roh. Ve 38.minutě prudkou střelu domácích vytlačil Dřevojan na roh. Ve 41.minutě utekl po pravé straně Lípa a vystřelil, brankář jeho přízemní střelu vyrazil ke Krůtovi a ten vyrovnal na 1:1.

Druhý poločas začal střelou Haase, kterou brankář chytil, vzápětí střílel Novotný a brankář byl na opět svém místě. V 56.minutě mohl jít Tatran do vedení, Dvořák poslal průnikovou přihrávku na Haase, který tvrdě zakončoval a domácí brankář předvedl skvělý zákrok. V 60.minutě kopal Hanuš roh, nejlépe se ve čtverci zorientoval Novotný přiklepl míč Sosnovcovi, který poslal Tatran do vedení 1:2. Domácí hrozili jen z rohů. V 70.minutě jsme po akci Lípy s Haasem kopali další roh, ale nic se neurodilo. Zato v 72.minutě
a 74.min předvedl vynikající zákroky Dřevojan, když vytáhl i střelu do šibenice. V 81.minutě mohlo být rozhodnuto, když do úniku poslal Dvořák Krůtu, který šel sám na brankáře, ale místo střely zvolil nepodařenou kličku. Tohle byl rozhodující moment zápasu, kdyby šel Tatran do dvoubrankového vedení musel z horké půdy Petřína odvést tři body. Když nedáš dostaneš, tohle otřepané pravidlo se znova potvrdilo a domácí v poslední minutě vyrovnali na konečných 2:2. Přesto musím mužstvo od 20.minuty pochválit za bojovnost a touze po bodech. Jednoznačnou jedničkou byl v brance Lukáš Dřevojan. Poslední podzimní zápas hrajeme doma proti Chebu od 14.30 hod.

 

Zpět na články »