Áčko poprvé v sezóně vyhrálo!

[8. 10. 2024 7:00:36]
Áčko poprvé v sezóně vyhrálo!

„A“ muži – Chlumec 4:0 (2:0)
G: Hanuš, Kvěch, Štemberk, V.Lípa


Sestava:

Hrůša – Repetný, Sosnovec, Novotný, Krůta – Kdolský (71. Říha), Kouklík (79. V.Lípa), Hanuš, M.Sirotek (78. Krotil) – Štemberk, Kvěch (60. Schwarz)


 

Videozáznam utkání: ZDE

 

Zápas se hrál na těžkém terénu a už ve 2. min. mohl po průniku Repetného střílet Kvěch, ale rozhodl se pro přihrávku, která nebyla úspěšná, a tak první nepřesnou střelu vyslal v 9. min. po přihrávce Hanuše Sirotek. Hosté odpověděli Bláhovou střelou z dálky do náruče Hrůši. Ve 13. min. byl faulován Sirotek, přímý kop z pravé strany rozehrál Hanuš, který našel nabíhajícího Sosnovce, který ze 7 metrů trefil jen nohy hostujícího Šebka. V 15. min. Hanuš poprvé zkusil střelu k levé tyči z 25 metrů, kterou však Šebek zneškodnil. V 18. min. Kouklík poslal míč do náběhu Repetnému, jeho centr z pravé strany hostující obrana odvrátila pouze před šestnáctku k volnému Hanušovi, který měl čas si míč připravit, a z téměř totožného místa jako před chvíli prostřelil Šebka 1:0. O 2. min. později centroval do šestnáctky Repetný, ale hlavička Štemberka mířila vedle. Hosté se k nebezpečnému zakončení dostali ve 23. min. po autovém vhazování, když se z otočky zkoušel prosadit Ezeala, ale jeho střelu zablokoval Hanuš. Podobně však dopadl i Krůta, do jehož střely stačil strčit nohu Vokáč. Po následném dlouhém autu zakončoval Kdolský, ale trefil pouze Kvěcha. V 31. min. jsme kopali rohový kop, který hosté odvrátili, jejich rychlý brejk překazil Novotný, jím získaný míč přihrál Krůta křížem na levou stranu nabíhajícímu Kvěchovi, který z úhlu překonal Šebka střelou na zadní tyč 2:0. Hosté se mohli prosadit ve 37 min., kdy od rohové praporku přihrával po sebe Dvořák, nabíhající Vokáč přenechal míč Blahovi, který ale mířil mimo.

 

V úvodu druhého poločasu zahrával Junek přímý kop z pravé strany, jeho střela mířila do náruče Hrůši. V 60 min. získal na naší polovině Hanuš míč, narazil si s Kvěchem a přihrál Štemberkovi, který přešel přes obránce a díky náběhu Kvěcha, Repetného a Kdolského vznikla situace 4 na 1, Štemberk zakončil sám, levačkou a zvýšil na 3:0. Chvíli po rozehrání postupoval s míčem do šestnáctky Sirotek, jeho střelu hosté zblokovali, odražený míč ještě přihrál Kdolskému jehož střela mířila vedle. V 87. min. přihrával Repetný v šestnátce před bránu, ale Schwarzovi střela úplně nesedla, a tak měl poslední slovo Lípa, který se po rohu Hanuše prosadil hlavou na bližší tyči.

Během zápasu jsme se vyvarovali zásadních chyb, které ovlivňovaly výsledky minulých zápasů + výborné nasazení, odpovědnost, „hlad po výhře“.
Hráči tak zaslouží pochvalu nejen za získané body, ale i za předvedený výkon.

 

Zpět na články »