Áčko podruhé doma zvítězilo

[22. 10. 2024 8:10:20]
Áčko podruhé doma zvítězilo

„A“ muži – Tochovice 4:0 (2:0)
G: Kouklík, M.Sirotek, Hanuš, L.Brotánek

 

Sestava:
Hrůša – Sosnovec, L.Brotánek, Novotný, Krůta – Říha, Kouklík (75. Hofman), Hanuš, M.Sirotek – Schwarz (63. Kdolský), Krotil (54. P. Lípa)

Videozáznam utkání: ZDE


Už v 5. min. zahrával Hanuš z pravé strany přímý kop, který hosté odvrátili na roh, po jehož rozehrání a „závaru“ na malém vápně skončil míč za brankovou čárou. Střelcem branky byl nakonec určen Kouklík…takže 1:0. Hosté po obdržené brance převzali iniciativu a jejich první střelecký pokus vyslal v 7. min. nad Šimůnek. Z následné rozehrávky poslal Hanuš míč na nabíhajícího Schwarze, který na rohu šestnáctky přenechal míč Sosnovcovi jehož střelu na bližší tyč Němec vyrazil. Hosté dál drželi míč na svých kopačkách, ale jejich snaha končila před naší šestnáctkou. Druhou část prvního poločasu jsme byli zbytečně pasivní, kazili rozehrávku a umožnili hostům vytvořit si příležitosti ke vstřelení branky, když si nejdříve ve 31. min. naběhl do šestnáctky Pazderník, ale vysoko přestřelil, a o 2 min. později po standartní situaci napálil odražený míč k tyči na šestnáctce stojící Šimůnek, ale Hrůša jeho pokus lapil. Před koncem poločasu se nám podařilo tlak hostů otupit, a ve 45. min. vstřelit druhou branku, když se odkop hostů odrazil k Hanušovi, který napálil z levé strany míč na Říhu, který nacentroval před bránu a na zadní tyči se prosadil nabíhající Sirotek - 2:0.

 

V úvodu druhého poločasu měli hosté možnost snížit, když si na zpětnou přihrávku Nevěčného naběhl Hošek, ale Hrůšu nepřekonal. Za nás vzápětí odpověděl Schwarz, ale střela mu úplně nesedla. V 53. min. střílel nebezpečně z dálky Mourek a o 2 min. později po náběhu Sosnovce zakončoval Kouklík mimo. V 59. min. mohl po krásné kombinaci, z níž profitoval centrující Sirotek zvýšit hlavičkující Schwarz, ale z malého vápna trefil pouze hostujícího gólmana. Třetí gól tak vstřelil v 62. min. z přímého kopu po faulu na Sirotka Hanuš. V 78. min. byl ve vápně faulován P. Lípa a nařízenou penaltu proměnil Brotánek. V 85. min. přestřelil naší branku střídající Květ. V 89. min. střílel doprostřed branky P. Lípa a po následném výkopu Němce postupoval Květ sám na Hrůšu, ale ten jeho pokus chytil a potvrdil tak vychytanou nulu. Poslední střela patřila Říhovi, který si po křižné přihrávce Sirotka navedl míč do šestnáctky a přestřelil.

 

Důležitý zisk bodů i přes „herní výpadek“ v části utkání.

 

Zpět na články »