8.kolo KPSD: Starší dorost i přes nepříliš povedený výkon porazil Nové Strašecí

[20. 10. 2015 13:27:26]
8.kolo KPSD: Starší dorost i přes nepříliš povedený výkon porazil Nové Strašecí

8. mistrovské utkání: 18.10.2015 (hřiště: Tatran)

 

St.dorost – Nové Strašecí       3:1 (1:1)

G: Lípa, Hofman, J.Novák

 

Sestava:
Hladký – Valenta, Hofman, Stibor, Vlásek – Sirotek, Lípa, Otradovec, Procházka (46.Štemberk) – Hrubý (46.Dřevojan), J.Novák (75.Nováček)   

V dalším domácím mistrovském utkání jsme hostili Nové Strašecí, které doposud získalo pouze čtyři body. Do zápasu jsme tak šli s jednoznačným cílem zvítězit. Přestože soupeř nastoupil, podle zápisu, s velmi mladým mužstvem, tak nám dělal od začátku velké problémy. Dokonce v některých pasážích byl i lepší. Což se dá z části přičíst faktu, že je kluci určitě podvědomě podcenili, ale bohužel jsme také nepředváděli zrovna bezchybnou hru. Hlavním problémem, který se táhl prakticky po celý zápas, bylo velké množství nepřesných přihrávek a z toho pramenících ztrát míče.

Po prvních deseti „oťukávacích“ minutách přišlo v 12.minutě první naše šance. Ve vápně se uvolnil J.Novák, ale brankář jeho střelu ze strany vyrazil na roh. O minutu později uvolnil D.Otradovec ve vápně V.Lípu, ale jeho zakončení skončilo těsně vedle pravé tyčky. Do zaslouženého vedení jsme se dostali v 18.minutě, když se propadnutého míče zmocnil V.Lípa a svůj postup do vápna zakončil průstřelem brankáře – 1:0. V 21.minutě našel centr D.Otradovce, z trestného kopu, na zadní tyči hlavu F.Stibora, ale ten mířil těsně nad.  V 25.minutě se prakticky z ničeho dočkali branky i hosté, když se jim podařilo získat odražený míč a krásnou střelou z 25 metrů vyrovnali na 1:1. V 29.minutě ve velké šanci V.Lípa, bohužel přestřelil. V 30.minutě postupoval hostující útočník do šance, ale naštěstí se mu nepodařilo dobře zakončit. V 37.minutě faul za žlutou – V.Lípa. V 41.minutě tvrdě vystřelil T.Procházka, brankář míč vyrazil a dobíhající J.Novák nastřelil z poměrně velkého úhlu jen tyčku. O přestávce jsme dvakrát vystřídali, když J.Hrubého a T.Procházku nahradili F.Dřevojan a M.Štemberk. Hned v první minutě druhé části nás do vedení mohl poslat J.Novák, ale ve velké šanci zakončoval těsně vedle. V 52.minutě faul F.Hofman za žlutou. V 58.minutě se uvolnil u koncové čáry F.Dřevojan, nacentroval do vápna, kde nejdříve zakončoval J.Novák a následně F.Hofman doklepl míč do sítě – 2:1. V 63.minutě zlikvidoval D.Hladký skvělým zákrokem šanci Nového Strašecí. V 73.minutě se objevil zcela sám před brankou F.Dřevojan, ale zakončení bylo slabé a brankář si s ním poradil. V 75.minutě se pěknou střelou za vápnem prosadil J.Novák a zvýšil na konečných 3:1. Hned následně si mohl vychutnat potlesk tribuny, když ho na hřišti nahradil T.Nováček. V 80.minutě ještě D.Hladký dalším pěkným zákrokem nedovolil hostům snížit. V 86.minutě ještě obdržel zcela zbytečnou žlutou kartu V.Vlásek. Náš výkon nebyl zcela ideální a v příštím zápase se silnějším soupeřem se budeme muset zlepšit, abychom mohli uhrát dobrý výsledek.       

Zpět na články »