2.kolo se mladšímu dorostu herně vůbec nevydařilo

[3. 9. 2020 10:43:46]
2.kolo se mladšímu dorostu herně vůbec nevydařilo

SK Aritma Praha – Mladší dorost   7:0 (3:0)

 

Sestava:
Jiráček, Štemberk O., Pechač, Habart, Chlasták, Brunclík, Novák, Kočí, Vodrážka, Matoušek, Štemberk Š.

Střídali: Plachý F., Hasman, Zapach

I do tohoto zápasu jsme vstoupili se třemi hráči, kteří měli odběháno za starší dorost (Štemberk O., Chlasták, Kočí) a Jonáš, který chytal, šel tentokrát do hry. Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře. Domácí byli od začátku rychlejší, důraznější a více chtěli. V 2.minutě jsme vyrobili úplně zbytečnou chybu a domácí trestali - 1:0. Po obdržené brance jsme ještě nabídli domácím během 10 minut další tři velké šance a až poté se hra trochu srovnala. Mezi 20. a  30.minutou jsme se i my dostali do několika zajímavých zakončení a akcí. Velké problémy dělal svým pohybem, tahem na branku a důrazem v napadání Kuba Kočí. Hodně práce v napadání a narušování rozehrávky odváděl i Kuba Pechač. Ovšem naše koncovka byla špatná a ke gólu nevedla. Takže nám domácí ve 33. a ve 38. minutě ukázali, jak se šance řeší gólově – rychle a jednoduše 2:0 a 3:0. Ve 41.minutě muselo dojít k vynucenému střídání Radka Vodrážky, kterému soupeř přisedl koleno. Je to škoda, protože Radkovi se v zápase dařilo a velmi dobře plnil jak obranné věci, tak přechod do útočné fáze a doplňování útoku.

 

O poločasové přestávce jsme museli trochu více zvýšit hlas a důrazně připomenout, že fotbal hraje všech 11 na hřišti. Bohužel musím konstatovat, že druhý poločas změnu nepřinesl a bohužel byl horší. Příkladem může být branka v 52.minutě na 4:0, kterou jsme dostali poté,  kdy si naši hráči nevšimnou, že domácí uvedli míč do hry u rohového praporku a druhý hráč si sám, v klidu,  navede až na hranici velkého vápna,  připraví si míč ke střele a pohodlně trefí branku bez našeho zareagování. Posledních 15 minut bylo z naší strany hodně špatných bez pohybu, chuti do hry, komunikace a ztráceli jsme špatnou nahrávkou úplně jednoduché míče, za což nás soupeř potrestal dalšími třemi brankami v 77., 80. a 89. minutě na konečných 7:0.

 

Musíme hodně moc přidat na rychlosti řešení herních situací, na přesnosti a razanci přihrávek, pohybu s míčem i bez míče a hernímu nasazení a zaujetí pro hru. Tento zápas mě v těchto věcech zklamal a musím říci, že k nejlepším na hřišti patřili, dokud jim síly stačily hráči, kteří už měli v nohách jeden zápas. Ostatní jim v tom bohužel nepomohli.

 

 

Zpět na články »