"Béčko" v poslední přípravě před sezónou zvítězilo

[21. 8. 2018 11:19:02]

Přípravné utkání
Sobota 18.8.2018 (hřiště: Struhařov)


Struhařov –„B“ muži  3:5 (1:1)
G:
R.Kvěch 2, D.Krůta 2, Bláha

Sestava:
Vančát – Pudil, Hofman, J.Čejda, Bartůšek – V.Lípa, Bláha, L.Matoušek, Špaček – D.Krůta, Valenta
/střídání hokejově: R.Kvěch/


Poslední přípravný duel jsme odehráli ve Struhařově, který bude zároveň naším prvním soupeřem v nové sezóně I.B třídy, sk.D. Nepříjemností bylo, že ve stejnou chvíli hrál pohárový zápas náš „C“ tým, a tak jsme se museli podělit o hráče. Nakonec jsme měli k dispozici 12 lidí včetně jednoho dorostence. Prakticky od úvodních minut jsme se chopili diktování tempa hry a netrvalo dlouho, než jsme si začali vytvářet mnoho dobrých příležitostí. Bohužel, jako již tradičně, se příliš nedařilo tyto situace využívat. Již ve 3.minutě zahodil samostatný nájezd D.Krůta. V 10.minutě dostal stejný hráč krásnou přihrávku za obranu od L.Matouška a po několika kličkách skóroval střelou k tyči – 0:1. V 21.minutě nás podržel M.Vančát, když zlikvidoval ojedinělou útočnou akci domácích. V 38.minutě se v obrovské šanci objevil M.Bláha, ale neproměnil. V 39.minutě obral R.Kvěch o míč váhajícího obránce, dostal se do situace sám na brankáře, jenže jeho střela skončila nad brankou. V 44.minutě nás domácí potrestali za nedůslednost při bránění standardní situace a po vzniklém závaru srovnali – 1:1.

Druhá část začala opět stejně. Velké šance neproměnili David Krůta a následně Robert Kvěch. V 52.minutě jsme se dočkali vedoucí branky, když D.Krůta trestal zaváhání v domácí rozehrávce – 1:2. V 60.minutě nejdříve ve výborné pozici selhal L.Matoušek, ale o minutu později zvýšil R.Kvěch na 1:3, když se dostal k odraženému míči po rohovém kopu. V 66.minutě přišla naprosto zbytečná ztráta ve středu pole a domácí útočník snížil na 2:3. V 70.minutě byl velmi blízko vstřelení gólu i J.Špaček, jenže zamířil jen do boční sítě. V následující minutě to napravil M.Bláha, který se trefil krásnou točenou střelou z hranice vápna do horního rohu branky – 2:4. 72.minuta – další neproměněná šance D.Krůty. V 77.minutě tvrdě vypálil L.Matoušek, brankář míč pouze vyrazil a dobře dobíhající R.Kvěch se nemýlil – 2:5. V 84.minutě jsme soupeři darovali zbytečný pokutový kop, který určil konečný výsledek 3:5. V úplném závěru ještě útočil na hattrick R.Kvěch, ale jeho akrobatické zakončení skončilo nad brankou.

Pozitivem určitě byl fakt, že jsme si vytvořili velké množství příležitostí a většinou se jednalo o pěkné fotbalové akce. Na druhou stranu opět se ukázal náš velký problém – zakončení.  

Zpět na články »