"Béčko" přehrálo Březnici.

[3. 4. 2017 11:25:34]

Po nepodařeném vstupu do jarní části v Tochovicích nás čekal poslední celek tabulky Březnice. Povinností tedy bylo naplno bodovat. Do sestavy se vrátil uzdravený Petr Matoušek. Oproti minulému zápasu se v sestavě objevili i Kryštof Kvěch s Tomášem Senftem.

Tatran Sedlčany „B“ – SK Březnice 4:0 (3:0)

 

G: Matoušek P. 2x, Senft, Sirotek M.

 

Sestava Tatranu: Glogar – Bartůšek, Pudil, Ségl (77.Dvořák J.), Lípa P. – Lípa V., Matoušek P., Kvěch K.(70.Krůta), Sirotek M. – Senft(56.Otradovec), Valenta.

 

ŽK: 0

 

Do zápasu jsme chtěli vstoupit hodně aktivně a co nejdříve skórovat. To se nám podařilo už ve čtvrté minutě. Krásnou akci založil Petr Matoušek, který vysunul do levého křídla Marka Sirotka a jeho lahůdkovou přihrávku uklidil po zemi do sítě Tomáš Senft 1:0. Hosté se nenechali zaskočit a v 9.minutě mohlo být srovnáno. Teprve patnáctiletý Češka dostal balon za obranu a snažil se najít přihrávkou spoluhráče před bránou. Po několika odrazech ale skončil míč v náručí Glogara. V 15.minutě bylo opět vidět duo Sirotek, Matoušek na druhé straně. Marek našel na vápně Matyho, který se chytře otočil a pravačkou o tyč zvýšil na 2:0. Ve 26.minutě rozjel další pohlednou akci Valenta. Ve středu hřiště našel dirigenta Matouška, ten vysunul na pravé straně Vaška Lípu, který i díky terénu ve vyložené šanci netrefil branku. Ve 31.minutě opět úřadoval Sirotek. Od středového kruhu se individuálně dostal až k zakončení z 18 metrů a po zemi k levé tyči nechytatelně zavěsil 3:0. První poločas byl v naší režii. Soupeř ale nepůsobil odevzdaným dojmem, vysoko napadal a naše obrana musela být stále hodně pozorná. Nám se částečně dařila hra po zemi, kdy jsme chtěli využívat hlavně Matouška s Kvěchem. Bohužel hodně často nás zastavila i velice špatná kvalita hrací plochy.

 

Vstup do druhé půli se nám vůbec nepovedl. Po důrazném souboji na hranici vápna nařídil rozhodčí Burian pokutový kop ve prospěch hostů. I ve druhém jarním zápase se ale zaskvěl brankář Glogar, který byl u pravé tyče v čas a oproti minulému týdnu nedovolil ani dorážku. Druhý poločas už z naší strany nebyl tak kvalitní jako první. Soupeř vydržel celý zápas aktivně napadat a hra se odbývala hlavně mezi vápny. V 56.minutě nám nevyšel ofsajd systém a soupeř měl slibnou možnost snížit. I tentokrát zapracoval terén a zakončení skončilo daleko vedle brány. Nám se nakonec podařilo ještě jednou skórovat v 76.minutě. Po faulu na Valentu měl Matoušek ideální pozici 20 metrů od brány na středu hřiště. Petr podtrhnul svůj výborný výkon a střelou přes zeď nedal hostujícímu Vaněčkovi šanci 4:0.

 

Po dobrém prvním poločase jsme si vytvořili dostatečný náskok a druhou půli už chyběla větší vůle přidat další branky. Soupeř s řadou hodně mladých hráčů ukázal, že se chce ještě poprat o záchranu. Nejlepším hráčem zápasu byl dvougólový Petr Matoušek, kterému velmi zdatně sekundoval Marek Sirotek, který dal jeden gól a přidal dvě asistence. Spolehlivě zachytal dorostenec Glogar, který kryl penaltu. Příští zápas zajíždíme v sobotu 8.4. do Zdic.

Zpět na články »