"Béčko" podlehlo Cerhovicím.

[31. 8. 2015 9:49:08]

V dalším mistrovském utkání zajížděla naše rezerva na hřiště Unionu Cerhovice. Domácí v minulé sezoně sestoupili z I.A třídy. Podařilo se jim ale udržet kádr pohromadě a na hřišti to bylo znát.

Union Cerhovice – Tatran Sedlčany „B“  7:2  (2:1)

 

Branky Tatranu:   17' Chlasták P., 67' Ségl

 

Sestava: Mošnička – Dvořák J., Vrbický (64. Brotánek), Ségl, Čermák – Čížek (60. Sirotek P.), Chlasták M., Strnad (46. Valenta), Repetný – Chlasták P., Pudil

 

Jako první se ale prosadili naši hráči, když v 17. minutě poslal míč z trestňáku Ségl na hlavu Chlastáka. To bylo ale z naší strany téměř vše. Hned v 19. minutě domácí srovnali a ve 34. minutě již šli do vedení, když tři minuty před tím vytáhl dva skvělé zákroky Mošnička. Naši hráči za celý zápas nenašli recept na hru soupeře. Postupné útoky se nám nedařily a často končily již špatnou rozehrávkou od obrany a dlouhé míče jsme nevyhráli ani jeden. Druhý poločas jsme zahájili opět špatně a již ve 49. minutě znovu po chybě v rozehrávce domácí zvýšili na 3:1. V 56. minutě jsme inkasovali na 4:1 po rohovém kopu. Všechny centry do našeho vápna znamenali pro naši bránu obrovské ohrožení. Jen po rohu jsme dostali 3 branky! V 67. minutě korigoval na 4:2 Ségl střelou z 22 metrů. Pak 70. minuta po rohu 5:2, v 75. naši hráči posloužili pouze jako stojící kužele – 6:2 a v 90. minutě po rohu 7:2. Pak již byl naštěstí konec. Soupeř nás  fotbalově i chutí běhat předčil a naprosto zaslouženě zvítězil.

Zpět na články »