"Béčko" na penalty porazilo druhé Cerhovice

[5. 4. 2016 8:06:47]

Aktuálně druhý tým tabulky Union Cerhovice přijel do Sedlčan s jasným cílem. Hrát bezchybně v obraně a hrozit z rychlých brejků po dlouhé přihrávce.

 

Tatran Sedlčany „B“ – Union Cerhovice 2:1 na pen. (0:0)

 

Branka Tatranu: 89. pen. Vystyd

 

Sestava Tatranu: Mošnička – Dvořák J., Vystyd, Pudil, Hofman – Sirotek M. (83. Čížek), Čejda, Chlasták M., Valenta (59. Bartůšek) – Lípa P., Chlasták P. (71. Vrbický)

 

Nutno říct, že to hostům zejména v prvním poločase vycházelo a že domácí obránci s tím občas měli velký problém. Největší šancí prvního dějství byla střela Sirotka, která se otřela o břevno. Jinak se hrála poměrně vyrovnaná partie bez větších příležitostí. Ve druhé půli hostům trochu docházely síly a více ze hry měli naši hráči. S tím přicházely i šance, ale ani Lípa ani Petr Chlasták se prosadit nedokázali. Aby diváci neodcházeli z utkání ochuzeni o branky, tak o to se postarala v závěru utkání hlavní rozhodčí Dagmar Žáková (nejslabší článek celého utkání). Nejdříve jako penaltový posoudila kontakt Lípy s hostujícím obráncem a Vystyd se z penalty nemýlil. Hned o minutu později hostující útočník fauloval našeho brankáře a k údivu všech zúčastněných se proti nám kopala také penalta a bylo vyrovnáno. V penaltovém rozstřelu byli úspěšní naši hráči, když Mošnička hostům 2 penalty chytil.

V závěru bych rád pochválil jak naše, tak i hráče z Cerhovic, za předvedený fotbal a diváky za výbornou fotbalovou kulisu.

Zpět na články »