"B" tým zvládl souboj nováčků.

[29. 9. 2015 11:00:30]

V utkání dvou nováčků byli lepší hosté. Lépe kombinovali a byli na tom lépe i fyzicky. V prvním poločase hrozili nejvíce ze stran, kdy Sirotek a zejména Repetný posílali do šestnáctky výborné míče, ale útočníci je nedokázali zužitkovat. 

 

FK Dobříč – Tatran Sedlčany „B“ 0:2 (0:1)

 

Branky Tatranu:  42. Chlasták P., 90. Sirotek M.

 

Sestava Tatranu:  Mošnička – Sůsa, Pudil, Ségl, Šťovíček F. (79. Dvořák J.) - Sirotek M (90. Sirotek P.), Čížek, Chlasták M., Repetný – Chlasták P. (85. Valenta), Lípa P. (89. Lípa V.)

 

Domácí hráči vsadili na dlouhé nakopávané míče a na standardky, které jim nepřesný rozhodčí dopřával v hojné míře. Oba góly padly na koncích poločasů. Ve 42. minutě se do míče opřel z 25 metrů Petr Chlasták a trefil pod břevno. Ve druhém poločase šel dvakrát sám na brankáře Pavel Lípa, ale neuspěl. Velké šance měli i P. Chlasták, Repetný a Marek Sirotek. Posledně jmenovaný minutu před koncem stanovil konečné skóre, když z levé strany prostřelil domácího brankáře. Nutno zmínit, že oporou sedlčanským hráčům byl jako vždy brankář Mošnička, který dokázal vyřešit všechny nebezpečné situace ve vlastním vápně a pomohl tak k zaslouženému vítězství.

Zpět na články »