"B" mužstvo si ze hřiště soupeře odvezlo další debakl

[11. 10. 2019 9:18:02]

FUMBI I.B třída, skupina E – 7.kolo  
sobota 5.10.2019 (hřiště: Loděnice)


Loděnice - „B“ muži     6:2 (2:2)
G: R.Kvěch 2

Sestava:
L.Dřevojan – Glogar (64.R.Šťovíček), J.Čejda, Novák, Pudil  – J.Dvořák, Lhota, Bláha, P.Sirotek – R.Kvěch, L.Matoušek (77.R.Krůta)

ŽK: Pudil, J.Čejda, Lhota, Glogar



Potom co nám první dva zápasy na hřišti soupeře vůbec nevyšly, tak jsme další pokus na zlepšení měli v Loděnici. Bohužel se opět dostavil problém s počtem hráčů (nemoci, zranění, dovolená) a až do poslední chvíle jsme museli bojovat s tím, abychom to nějak dali dohromady. Nakonec nám nezbylo nic jiného, než dojet i pro dorostence, kteří ráno hráli v Plzni.

Začátek utkání snad ani nemůže být horší, než jaký nás potkal. Hned v první minutě rozhodčí odpískal penaltu po souboji o centrovaný míč, když nikoho ani v nejmenším nenapadlo, že by to tak mohlo být vyhodnoceno – domácí proměnili (1:0). Jenže to nebylo všechno. Ve 4.minutě přišla obrovská chyba v naší rozehrávce a stav byl 2:0! Naštěstí tento moment naše družstvo nepoložil a naopak jsme se okamžitě snažili s průběhem něco udělat. Soupeř podvědomě trochu zvolnil a naše aktivní napadání jejich rozehrávky jim dělalo velké problémy. V 15.minutě vybojoval P.Sirotek míč u lajny a na vápně našel L.Matouška. Jeho střelu ještě brankář dokázal vyrazit, ale situaci dobře dohrál R.Kvěch a míč dorazil do branky – 2:1. V 20.minutě postupoval L.Matoušek ze strany sám na branku, ale bohužel přestřelil. V 31.minutě se k dalekonosné ráně odhodlal M.Bláha a jeho bomba z 30 m skončila na tyčce. V 34.minutě přišlo naše zasloužené vyrovnání. D.Pudil výborně vystihl moment, kdy vyrazit dopředu, předskočil dva hráče a skvěle ve skluzu dostal míč na R.Kvěcha, který se opět nemýlil – 2:2. Těsně před poločasem dostal L.Matoušek ideální přihrávku mezi obránce, přehodil vybíhajícího brankáře a míč skončil v brance – bohužel pomezní rozhodčí se rozhodl odmávat ofsajd.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že na naší hře nechceme nic měnit a musíme pokračovat v aktivní hře a pokoušet se o kombinaci, která domácím dělala problém. Bohužel brzy se ukázalo, že dotahování dvoubrankové ztráty nám vzalo hodně sil. Přestávka domácímu celku pomohla a druhou část začal s výrazně větším nasazením. V 52.minutě přišlo několik soubojů před a následně i ve vápně, kde nás domácí přetlačili a byl z toho vedoucí gól na 3:2. V 56.minutě bylo ještě hůř, protože po dalším nedůrazném počínání našich hráčů před brankou se míč odrazil před vápno, odkud ho jeden z hráčů Loděnice propálil až do sítě – 4:2. V dalším průběhu se hra vyrovnala a dostali jsme se i do několika nebezpečných situací, ale kontaktní branku se nám nedařilo vstřelit. V 78.minutě se v nadějné pozici ocitl R.Kvěch, ale jeho střela z úhlu skončila vedle. Hned o minutu později se naopak domácí nemýlili a po několika dorážkách zvýšili na 5:2. V těchto chvílích jsme již hráli na velké riziko a Loděnice chodila do brejkových situací. Po jedné z takových akcí jsme ještě v 90.minutě inkasovali pošesté, takže jsme nakonec z Loděnice odjeli s prohrou 6:2.

Průběh utkání výrazně ovlivnil začátek, kde jsme dvakrát inkasovali a museli jsme následně hodně sil investovat do stahování ztráty. Bohužel nás také stále sráží velké množství nepřesností a zbytečných chyb. Další zápas hrajeme doma v neděli 13.10. od 15:30 hod a naším soupeřem budou Jinočany.          

 

Zpět na články »