"B" mužstvo mělo náročný víkend.

[12. 3. 2015 12:16:20]

"B" mužstvo mělo na víkend naplánovaný dvojzápas. V sobotu se utkalo s Počepicemi a v neděli mužstvo řádně prověřili Tochovice.

Tatran Sedlčany "B" - Počepice  5:1 (2:1)


Sedlčanský "B" tým odcestoval v sobotu 7.března na umělou trávu do Milevska, kde sehrál zápas s Počepicemi.  Jednalo se o klasický přípravný zápas se soupeřem z nižší třídy. Tatranu se nechtělo příliš běhat a hráči očekávali snadné vítězství. Soupeř se ale prezentoval jako běhavý a velice zdatný protivník. I přesto si sedlčanští hráči vytvořili několik slibných gólových příležitostí, které ale zůstaly neproměněné. V 15. minutě Chlasták M. vyslal do křídla pracovitého Dvořáka, ten našel Vrbického a bylo to 1:0. Ve 36. minutě napřáhl z 25 metrů Ségl a svojí pověstnou bombou rozesmutnil Počepice podruhé. Pak ovšem prošel středem hřiště počepický hráč a snížil těsně před poločasem na 2:1. Ve druhé půli měli i nadále navrch Sedlčany a skóre již narůstalo pouze na jedné straně. V 70. minutě se prosadil hlavou P. Chlasták po rohu Bartůška. V 81. minutě se mezi střelce zapsal R. Šťovíček a brankový účet uzavřel opět po rohu v 88. minutě Vrbický.

 

Sestava: Mošnička - Čermák, Ségl, Brotánek, Pospíšil - Dvořák, Čížek, Chlasták M., Bartůšek - Chlasták P., Vrbický

Střídali: Šťovíček R., Šťovíček F., Repetný, Strnad

 

Branky: 2x Vrbický, Ségl, Chlasták P., Šťovíček R.


Vedoucí mužstva: Brotánek

 

Trenéři: Kasa , Smola

 

Tatran Sedlčany "B" - Tochovice  2:2 (1:1)


V neděli 8.března absolvovalo "béčko" už svůj druhý zápas tohoto víkendu. Tentokrát jim byli soupeřem hráči Tochovic hrající krajskou 1.B třídu.  Na umělé trávě FK Příbram to pro naše hráče byl velmi náročný zápas a to nejen protože se jednalo o již druhý zápas víkendu , ale také díky síle soupeře. Do utkání jsme vstoupili aktivně a odměnou byl gól, který po rychlé akci Repetného vstřelil pohotově Vrbický.  Bohužel krátce na to musel kvůli zranění odstoupit do té doby pro soupeře velmi nebezpečný Jarda Repetný . Tochovice postupně přebírali iniciativu a vytvářili si šance . Jednu z nich hasil pomocí faulu F. Šťovíček a soupeř tak  před odchodem do šaten vyrovnal z penalty. Do druhého poločasu provedli trenéři šest změn a mužstvu dlouho trvalo než se s tím dokázalo vyrovnat. Soupeř toho i díky velmi dobře chytajícímu  brankáři Mošničkovi naštěstí dokázal využít jen jednou a ujal se tak vedení 2 : 1. Poté také trenéři mužstva soupeře přistoupili ke změnám a naše mužstvo toho dokázalo využít. Vyrovnávací branku vstřelil střídající hráč Lengyel pro kterého tento zápas byl jarní premiérou.

 

Sestava: Mošnička - F. Šťovíček ( 46. Brotánek ), Janoušek, Vystyd ( 46. Ségl ), Sůsa - Repetný ( 27. Čermák ),M  Chlasták ( 46. Strnad ), Brunclík ( 46. Čížek ), Dvořák - P. Chlasták ( 46. Bartůšek ), Vrbický ( 46. Lengyel)

 

Branky:  Vrbický, Lengyel

 

Vedoucí mužstva: Brotánek

 

Trenéři: Kasa , Smola

 

Fotografie z utkání naleznete ZDE.

Zpět na články »