"B" mužstvo jasně přehrálo vedoucí celek soutěže

[16. 10. 2018 13:54:16]

I.B třída, skupina D – 8.kolo  
neděle 14.10.2018 (hřiště: Tatran)

 

„B“ muži - Teplýšovice   4:0 (1:0)

Sestava:
Glogar – Hofman (81.Kabíček), Pudil, Vystyd, Hájek – J.Čejda, D.Krůta, M.Sirotek, V.Lípa (61.Bartůšek) – Valenta (46.R.Kvěch), Špaček (65.Stibor)


ŽK: Špaček, Kabíček


Zatímco v minulý týden jsme se střetli s posledním celkem tabulky, tak tentokrát přijely Tepylýšovice, které jsou průběžně první. Naše sestava se již tradičně skládala z kluků „B+C“ mužstva, širšího kádru „áčka“ a ještě byla doplněna o J.Vystyda. Vzhledem k tomu, že soupeř v dosavadním průběhu sezóny střílel dost branek, tak se dal očekávat velmi útočný zápas. Nám se velice dobře podařil vstup do utkání a Teplýšovice jsme přehrávali. V 8.minutě se v nadějné příležitosti objevil J.Špaček, ale brankář si s jeho pokusem poradil. V 15.minutě jsme ovšem byli za naší aktivitu odměněni, když ke střele z 22 metrů napřáhl D.Krůta, míč se ještě otřel o jednoho z obránců a skončil v brance – 1:0. Bohužel po této brance se začal čím dál tím víc prosazovat soupeř a hra se vyrovnala. V 27.minutě se vytáhl T.Glogar v naší brance, když skvěle vyrazil tvrdou střelu z 20 metrů. Stejně dobře si náš brankář vedl i v 34.minutě, když hosté nebezpečně zakončovali zblízka hlavou. Pozadu nechtěl zůstat ani hostující brankář a hned o minutu později fantastickým reflexem vytáhl střelu V.Lípy z voleje. V 41.minutě ještě odvracel jeden z obránců soupeře náš nebezpečný centr těsně nad svojí branku.

Druhý poločas začal obrovskou šancí Teplýšovic na srovnání skóre, když nás po rychlém brejku a následné přihrávce před branku zachránila tyčka – 48.minuta. Jak se za chvíli ukázalo, tak to byl rozhodující moment zápasu, protože v následujících minutách se nám podařilo přidat další dvě branky a soupeře zlomit. V 51.minutě si na roh zahrávaný D.Krůtou pěkně naběhl J.Vystyd a hlavou se nemýlil – 2:0. V 53.minutě donutil M.Sirotek hostující obránce k chybě v rozehrávce, míč zatáhl ke koncové čáře a přihrávkou pod sebe našel J.Špačka, který se nemýlil – 3:0. V 64.minutě si míč na zadní tyči po rohovém kopu našel F.Hofman, ale jeho střela mířila vysoko nad branku. V 77.minutě se J.Vystyd vydal na útočný výlet, s míčem se dostal až na roh pokutového území a centrem před branku hledal nabíhajícího R.Kvěcha, který byl ovšem tísněný a v těžké pozici míč usměrnil těsně nad branku. Konečnou podobu dostal výsledek v 90.minutě, kdy si na další dobře kopnutý roh D.Krůty naskočil F.Stibor a prudkou hlavičkou skóroval na 4:0. Za předvedný výkon musím tentokrát pochválit celé mužstvo, protože zápas proti vedoucímu týmu tabulky zvládlo na jedničku.

V příštím kole hrajeme v sobotu 20.10.2018 v Kondraci od 15:30 hod. 

Zpět na články »