"B" muži v Sedlci-Prčici branku nevstřelili a po podzimu jim patří 5.příčka v tabulce

[20. 11. 2018 11:07:25]

I.B třída, skupina D – 13.kolo  
sobota 17.11.2018 (hřiště: Sedlec-Prčice)

 

Sedlec-Prčice - „B“ muži  1:0 (1:0)
G: --                   
                                                              

Sestava:
Dřevojan – Bartůšek, Hofman, Pudil, Podlipský (69.Kabíček) – V.Lípa, J.Čejda, L.Matoušek, Otradovec -  M.Sirotek, J.Dvořák (61.R.Kvěch)

ŽK: Hofman, Matoušek, Podlipský, Kabíček


Na státní svátek čekal „béčko“ poslední podzimní zápas, ke kterému zajíždělo na horkou půdu do Sedlce-Prčice. Zkušenosti z předešlých let jsou takové, že se v Sedlci vždy jedná o dost tvrdý zápas, což více svědčí domácímu celku. Protože se tentokrát hrálo v nezvyklý dopolední čas, tak ze začátku všem komplikoval hru částečně zmrzlý terén. Úvod zápasu nepřinesl žádné nebezpečné situace a spíše se bojovalo ve středu hřiště. První obrovskou brankovou příležitost jsme si vytvořili my, když v 22.minutě sklepl J.Dvořák míč do lajny na M.Sirotka, ten utekl svému obránci a prudkým centrem našel nabíhajícího L.Matouška, který bohužel v dobré pozici střílel těsně vedle. V 32.minutě se zjevil jeden z domácích hráčů zcela sám na malém vápně, ale F.Dřevojan slabé zakončení hlavou zlikvidoval. V 37.minutě pěkně vypálil L.Matoušek z 20 metrů, jenže bohužel míč skončil asi metr vedle branky. V 39.minutě V.Lípa trestuhodně zahodil 100% šanci, když se uvolnil na malém vápně a zcela sám před brankářem zakončil vedle branky. V 41.minutě se do šance dostával jeden z útočníků Sedlce, ale F.Dřevojan skvěle vyběhl a míč vyrazil na roh. V 45.minutě přišlo naše obrovské zaváhání, když domácí rozehráli rohový kop nakrátko, přišlo uvolnění ve vápně a centr před branku, kde se nejrychleji zorientoval Z.Všetečka a hlavou dal na 1:0. Prakticky ihned po gólu hlavní rozhodčí ukončil první poločas.

V druhé části hry se domácí celek více zaměřil na udržení vedení a příliš se dopředu netlačil. Nám se moc nedařilo překonat jejich obrané rozestavení a dlouho se hrálo bez šancí. S přibývajícím časem se utkání začalo také přiostřovat a na hřišti došlo k několika velmi tvrdým zákrokům. V 62.minutě svedl M.Sirotek souboj o míč s domácím brankářem na hranici vápna, míč se odrazil k R.Kvěchovi a ten z 18 metrů mířil na prázdnou branku, jenže situaci pro domácí zachránil na brankové čáře jeden z obránců. Přibližně dvacet minut před koncem hasila domácí obrana jednu z našich šancí jen za cenu faulu, ale penalta se bohužel nepískala. V závěrečných minutách si Sedlec své vedení pohlídal a už nás prakticky k ničemu nebezpečnému nepustil. Naopak ještě v 90.minutě si vytvořil šanci na zvýšení náskoku, ale zakončení bylo hodně nepřesné.

V utkání jsme si vytvořili určitě větší gólové šance než soupeř, ale bohužel na to se nehraje. Jednalo se o vyrovnané utkání, kterému by zřejmě nejvíce slušela remíza. Po podzimní části jsme ve vyrovnané tabulce se ziskem 21 bodů na páté pozici, ale jen tři body za třetím místem. Na druhou stranu je potřeba říci, že náskok na 11.pozici je jen 5 bodů.     

Zpět na články »