"Áčko" vyhrálo na půdě vedoucích Karlových Varů!

[25. 9. 2017 7:19:21]

 

Slavie Karlovy Vary – „A“ muži 3:5 (2:1)

 

Sestava:

Capouch – Repetný, Vystyd, Brotánek, Lípa, Soldát (76.Hofman), Dvořák, Kdolský, Sirotek (67.Haas), Hájek (88.Glogar) Němec 

Videozáznam utkání: ZDE

 

Hráči Tatranu začali zápas přímo tragicky, když už v páté minutě prohrávalo naše mužstvo 2:0. Ptáte se, jak k tomu došlo? V první minutě jsme kopali roh a domácí vyrazili do brejku, následovala dlouhá přihrávka na útočníky, k míči se dostal Němec a pod tlakem ho přihrál na kopačky Geňa, ten přihrál na úplně volného Psohlavce, pro kterého nebyl problém zavěsit - 1:0. V páté minutě se uvolnil na rohu velkého vápna Geňo a trefil na přední tyč - 2:0. Určitě se to dalo chytat, i když míč na mokrém trávníku zrychlil. Capouch ale dokázal, že je dobrý brankář, když vychytal další nebezpečné střely i samostatný nájezd Geňa. Psohlavec trefil ještě tyč. Kdyby to proměnili, tak bylo zle, neveselo. Němec trefil taky tyč, to bylo ve 14. minutě. Ve 20. minutě vystřelil tvrdě Repetný, brankář jen míč vyrazil, ale dobíhající Sirotek měl brankáře okamžitě pod nohama, a tak jsme kopali tři rohy za sebou a při všech byl závar. Ve 44. minutě jsme kopali Kdolským trestný kop a Brotánek dal hlavou gól do šatny - 1:2. V poli jsme hráli vcelku dobře, ale skřípalo to při náběhách hráčů domácího týmu.

Druhý poločas začal dvěma šancemi Němce, při první vystihl špatnou přihrávku a v úniku střílel přes celou branku vedle. Při druhé situaci ho našel v pokutovém území Dvořák, ale Dominik z otočky střílel těsně vedle tyče. V 61. minutě uviděl Němec rozeběhnutého Repetného, který po převzetí balónu utekl a bombou překonal domácího brankáře a srovnal na 2:2.
A potom se děli věci: po druhé žluté kartě šel do kabin P.Lípa a naše mužstvo vstřelilo ještě další tři branky. Nejdříve kopal v 78. minutě Dvořák roh a Brotánek se prosadil podruhé hlavou - 2:3. Domácí kontrovali v 84. minutě, když se také hlavou trefil Psohlavec - 3:3. Za dvě minuty na to utekl Němec a poslal míč na volného Repetného, aby ho dal do prázdné branky. Jenže ten trefil na lajně vracejícího beka. Naštěstí se od něj míč odrazil k Němcovi a ten už se nemýlil - 3:4. A to ještě nebyl konec. V 88. minutě zabránil domácí hráč centru Repetného rukou a kopala se penalta. Brotánek se nemýlil a dovršil hattrick – 3:5. V nastaveném čase po centru Němce hlavičkoval Repetný ještě těsně nad branku.

Do naší sestavy se konečně vrátil Vystyd (dlouhodobý pobyt v USA) a odvedl dobrý výkon, hlavně ve hře hlavou! Po dlouhé době nastoupil i Haas. Mužstvo si za zlepšený výkon zasloužilo vyhrát, hlavně za to co předvedli v deseti. Výborný byl Dvořák a Kdolský ve středu zálohy. Chválím Repetného, který toho hodně naběhal a podílel se na několika gólech. Střelecky se opět dařilo Brotánkovi, který v poslední dvou utkáních zaznamenal pět branek. Tatran se posunul na páté místo a v tabulce pravdy máme opět plus tři body. Vítězství na hřišti lídra soutěže je tou nejlepší pozvánkou na další zápas, který hrajeme doma
v neděli od 16.00 hod. proti Doubravce.

 

Zpět na články »