"Áčko" vybojovalo v oslabené sestavě v Mariánských Lázních bod

[20. 9. 2021 8:01:42]

Mariánské Lázně – „A“ muži   2:2 (1:0)

 

Sestava:
Glogar – P.Lípa, Sosnovec, Krotil, M.Krůta, Hašek, Kdolský, Kouklík (90.Stibor), Soldát, D.Krůta, Sochůrek (12.Jirák, 79. Haas)

Tatran odjel na horkou půdu do Mariánských Lázní bez těchto hráčů: M. Dvořák, L.Brotánek, Repetný, L.Dřevojan, Hanuš, M.Sirotek, D.Čipera, O.Novotný a M.Habart. Domácí si asi říkali, přijelo k nám poslední mužstvo a to porazíme s prstem v nose. Ale velice se zmýlilo, naše torzo předvedlo výborný výkon a bylo domácím víc než vyrovnaným soupeřem. Zápas se ze začátku odehrával od čtverce ke čtverci, a když domácí vystřelili, šlo to vedle. My jsme někdy zbytečně místo střely hledali spoluhráče. Domácí udeřili ve 24.minutě, když nehlídaný hráč na pravé straně přesně nahrál na hlavu Holuba a ten poslal domácí do vedení 1:0. My jsme byli blízko vyrovnání ve 26.minutě, akce začala u Kdolského, který poslal do úniku po pravý straně Davida Krůtu, ten ve vápně vystřelil, domácí brankář míč jen vyrazil, ale bohužel to stejné se mu povedlo i proti dorážce Kouklíka a kopal se roh. Po rohu se dostával do šance Hašek, ale jemu stačil do rány dát nohu domácí bek. Domácí trefili ještě z trestného kopu ze strany tyč. O vyrovnání se pokusilo duo Krůta, Kouklík, ale míč skončil nad.

 

Druhý poločas začal rohem domácích a my okamžitě odpověděli po přihrávce Soldáta Krůtou Davidem, který obstřeloval brankáře, ale míč skončil těsně vedle. Domácí zahrozili 59.minutě, když předvedli hezkou akci a na štěstí pro nás šla střela vedle. Zato my jsme v 60.minutě vyrovnali, Lípa přihrál na Davida Krůtu, který z dvaceti metrů vymetl šibenici - 1:1. V 64.minutě připravil Jirák přihrávkou pod sebe šanci pro Lípu, ale střela šla nad. Tatran tlačil a domácí brankář měl plné ruce práce s bombou Lípy, kterou vyrazil do pole. V 72.minutě šli domácí do vedení, když naši hráči přestali hrát a reklamovali faul. Marně trenér vtlouká hráčům do hlavy, že pokud rozhodčí nezapíská tak se hraje - 2:1. Hráči hlavu nesklonili a okamžitě chybu napravili, Kdolský přihrál Davidovy Krůtovy, ten posunul na Lípu, který přeloboval vybíhajícího brankáře - 2:2. Domácí kopali ještě jeden trestný kop, který zlikvidoval Glogar. Opět jsme jeli ven v oslabené sestavě a předvedli výborný výkon. Spolehnutí bylo na stopery, kde hrál prim Sosnovec, spolehlivě hrála záloha, kde bylo spolehnutí na Kdolského a včeličku Kouklíka, své si uhráli Soldát s Haškem. Spolehlivý byl mladý Jirák. Výborní byli střelci branek, který si i navzájem na branku přihráli. Nejlepší hráč na hřišti měl číslo devět a byl to David Krůta. Příští zápas doma hrajeme v neděli od 15.30 hod. proti Rokycanům a potom hned v úterý zajíždí naše mužstvo na Doubravku, kde začíná zápas rovněž v 15.30 hod.

 

Zpět na články »