„Áčko“ předvedlo na Doubravce dobrý výkon, ale bohužel odjelo bez bodů

[9. 9. 2019 7:53:04]
„Áčko“ předvedlo na Doubravce dobrý výkon, ale bohužel odjelo bez bodů

Doubravka – „A“ muži     3:2 (1:1)

 

Sestava:
F.Dřevojan - Repetný, L.Brotánek, D.Čejda (46.Řehák), M.Krůta, D.Krůta, Kdolský, M.Dvořák (86.Novotný), Soldát, Čipera (74.M.Sirotek), K.Kvěch

Hráči Tatranu začali ve velkém stylu a v prvním poločase ovládli hru. Střely Kdolského a Dvořáka se zatím neujaly, ale v desáté minutě se vyplatilo napadání soupeře. Začal to David Krůta, který donutil domácího hráče zahrát malou domu, na brankáře vyrukoval Kvěch a ten se dopustil hrubky, kterou Kvěch využil a poslal Tatran do vedení 0:1. Domácí poprvé zahrozili ve 12.minutě, když kopali roh a míč prošel celým pokutovým územím. V 15.minutě se odrazil míč před naším pokutovým územím k domácímu hráči, který křížnou střelou vyrovnal – 1:1. Hned na to Kdolský vystřelil a jeho přízemní střela nadělala domácímu brankáři obrovské starosti. Kvěch střílel do brankáře, Dvořák vedle. Když konečně dvakrát skončil míč v brance, nemohl být uznán pro ofsajd. Po našem rohu střílel Brotánek nad a Čejda při dalším rohu hlavičkoval do brankáře. Bohužel při této situaci utrpěl zranění a musel být střídán.

Druhý poločas začal opět lépe Tatran. Po akci Repetného a Davida Krůty rozvlnil síť Čipera, který se trefil střelou z 18 metrů - 1:2. Tři minuty na to, když běžela 52.minuta měl jít Tatran do dvoubrankového vedení. Dvořák přešel přes několik hráčů, na středu pokutového území našel Kvěcha, ten si míč posunul, ale branku netrefil. Tohle byl rozhodující moment celého zápasu, při dvoubrankovém vedení by Tatran pravděpodobně přivezl tři body. V 57.minutě kopali domácí penaltu, kterou Dřevojan vyrazil. V 66.minutě po akci Repetného byl blízko své druhé brance Čipera. Kdolského střelu chytil domácí brankář, a tak po zbytečné ztrátě míče ve středu hřiště domácí udeřili – 70.minuta 2:2. V 80.minutě nahrál M.Krůta na penaltu Kvěchovi a ten hlavou minul branku bezmocného brankáře. Po sérii několika našich nepřesností se o pár minut později potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš, když šli domácí do brejku, který proměnili ve vítězný gól - 3:2. Za předvedený výkon si hráči zaslouží bez rozdílu pochvalu, ale kdyby proměnili šance museli si odvést body. Zatím co my potřebujeme ke vstřelení branky tři šance, domácí si vypracovali tři a všechny proměnili. Je hezké, že jsme zanechali dobrý dojem z předvedené hry, ale body zůstaly domácím. Všechno můžou hráči napravit v sobotu dopoledne v Českých Budějovicích.

 

Zpět na články »