„Áčko“, před skvělou diváckou návštěvou, přejelo Ostrov (v článku fotogalerie + video!)

[22. 8. 2016 7:43:09]
„Áčko“, před skvělou diváckou návštěvou, přejelo Ostrov (v článku fotogalerie + video!)

 

„A“ muži – FK Ostrov  5:0 (4:0)
G: Němec 3, Soldát, Haas
Diváci: 1 223

Sestava:
Capouch - Řehák, Vystyd, Brotánek, Repetný (70.Lípa), Soldát (82.Sirotek), Dvořák (55.Kvěch), Kdolský (75.Valenta), Senft (66.Čejda), Haas, Němec

 

Videozáznam: ZDE

Fotogalerie: ZDE (David Štverák)

 

V neděli 21.srpna odehrálo naše „A“ mužstvo první domácí utkání nové sezóny, a jako již tradičně se hrálo v termínu, kdy ve městě probíhá pouť.  Letos navíc zápas dostal speciální program. Cílem bylo na stadion dostat co nejvíce fanoušků, losovala se velmi bohatá tombola a připraveno bylo i poločasové překvapení. Atmosféru ještě dokresloval fakt, že většina lidí uposlechla výzvy a přišla v klubových barvách.

  

Tatran začal zápas agilně a hned ve čtvrté minutě měl skórovat Haas po pěkné přihrávce Dvořáka, sám před brankářem trefil jen jeho nohy. V 8.minutě brankář Capouch dlouhým výkopem našel Němce, ten si poradil s dvojicí obránců a po kličce na brankáře to bylo 1:0. V 15.minutě Němec výborně předvídal přihrávku mezi obráncem a brankářem. Do prostoru se rozběhl, míč těsně před brankářem získal, a stejně jako při první brance, zakončil kličkou na brankáře a střelou do prázdné branky – 2:0.  Ve 26.minutě to byl hattrick, to Soldát našel Němce a ten se krásně prosadil střelou z voleje - 3:0. Do kabin se odcházelo za stavu 4:0, protože v 38.minutě podnikl pěkný průnik Senft a připravil gólovou příležitost pro nabíhajícího Soldáta a ten prostřelil brankáře. V 83.minutě pátý gól po pěkné akci vstřelil Haas, kterému nezjištně nahrál střídající Čejda.

Vynikající atmosféru vytvořilo 1223 diváků, kteří aplaudovali všem účastníkům, za předvedenou hru. Poděkování si zaslouží všichni, kteří se na akci podíleli a v první řadě sponzoři, bez kterých by nevznikla tato vynikající atmosféra. Při nástupu oba týmy doprovázeli hráči z přípravek. O výbornou atmosféru se starali i hostující fanoušci, přestože prohrávali o poločase již 4:0, a za to jim patří velký dík. O poločase na hrací ploše navíc proběhlo vystoupení děvčat z PeVan gymu v Sedlčanech, která předvedla cvičení na trampolínách, tzv. jumping. V úplném závěru utkání se navíc několikrát podařilo rozběhnout kolem hřiště „mexickou vlnu“! Sečteno a podtrženo, to co se odehrálo v neděli v Sedlčanech, by nám mohlo závidět mnoho klubů z daleko vyšších soutěží.

 

Na závěr je potřeba říci, že předvedená hra byla určitě v Klatovech lepší, ale počítají se body a ty zůstaly doma. Nejlepší hráči byli Němec, který vstřelil hattrick, Haas a Kdolský. Za body musíme ovšem poděkovat všem. Další zápas hrajeme v neděli na Admiře Praha od 10.15 hod (doprava: auta).

 

Jiří Voráček – vedoucí mužstva

 

Zpět na články »