„Áčko“ poprvé na domácím hřišti nezvítězilo

[4. 11. 2019 7:54:29]
„Áčko“ poprvé na domácím hřišti nezvítězilo

„A“ muži – Mariánské Lázně      2:2 (1:1)
                                                      /penalty 5:6/

 

Sestava:
F.Dřevojan - Repetný, Řehák, Kdolský, M.Krůta, D.Krůta, K.Kvěch, M.Dvořák, Soldát, Čipera (71.Novotný), P.Lípa (46.M.Sirotek)

 

Hned na začátku je potřeba sdělit, že měl trenér před dnešním zápasem zamotanou hlavu. Po vyloučení D.Čejdy v předešlém zápase musel zahýbat sestavou a to se ještě obnovilo zranění Matouškovi. K dispozici neměl L.Brotánka, Vystyda, Haase, D.Čejdu, L.Matouška a s „B“ týmem odjeli Glogar s Bláhou. Celý podzim hrajeme bez útočníka, Haas je zraněný a čeká ho operace a Senft přestoupili do zahraničí, a tak po dvou měsících  nastoupil na hrotu Pavel Lípa, který prodělal operaci. Samozřejmě, že výpadek byl na hráči znát, ale pochvalu si zaslouží, že ve složité situaci nastoupil. Začátek zápasu byl z obou stran hodně opatrný, nikdo nechtěl udělat chybu, a tak se do 18.minuty na hřišti nic převratného nedělo. První udeřili hosté, když centr před naší branku našel nehlídaného hráče, který pohodlně hlavou poslal hosty do vedení - 0:1. Naše mužstvo se dostalo poprvé do šance ve 24.minutě, ale Krůta brankáře hostů nepřekonal. Až v závěru poločasu přece jen Tatran zatlačil hosty a Čipera dvakrát vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře. A když už to vypadalo, že se půjde do kabin za stavu jedna nula pro hosty, zaúřadoval David Krůta, který se prokličkoval do pokutového území a našel na malém vápně Kvěcha, který ve 41.minutě vyrovnal na 1:1.

 

Začátek druhé půle patřil hostům, ale gólu v 54.minutě v naší brance předcházel faul na Milana Krůtu. Píšťalka mlčela, a tak se pokračovalo ve hře, náš brankář vyběhl a byl o malou chvíli u míče dřív než hostující útočník, ale při odkopu trefil jeho nohy a pro hráče nebyl problém poslat míč do prázdné branky - 1:2. My jsme ovšem ještě stačili po pěkné akci Milana Krůty vyrovnat Soldátem – 2:2. Na řadu přišly penalty, v kterých Kdolský, D.Krůta, Soldát, Řehák a M.Krůta proměnili, M.Dvořák trefil jen břevno a bod navíc si vystřelili hosté (proměnili všechny penalty). Další zápas hrajeme v sobotu v Rokycanech od 14.00 hod.

 

Zpět na články »