„Áčko“ nezvládlo druhý poločas a inkasovalo čtyři branky

[21. 5. 2018 21:27:04]
„Áčko“ nezvládlo druhý poločas a inkasovalo čtyři branky

„A“ muži – Hořovicko 1:4 (1:0)

 

Sestava:
Glogar - Repetný, Vystyd, Brotánek, Lípa, Krůta (76.Hájek), Kdolský, Dvořák (67.Senft), Soldát, Haas (67.Kvěch),Němec

Branka: Němec
Červená karta: 74.min Brotánek
Diváci: 404

 

Fotogalerie: ZDE (D.Štverák) 

 

Videozáznam celého utkání: ZDE


Začátek zápasu byl vyrovnaný a do 14. minuty víceméně bez šancí. Potom až do konce poločasu byl Tatran lepším mužstvem a byla jen škoda, že jsme do kabin šli jen s jednobrankovým vedením. Tomu, abychom dokázali vstřelit více branek, zabránil hlavně Bébr v brance Hořovicka, který zlikvidoval střely Dvořáka, Kdolského a dvakrát Soldáta. Byl překonán jen jednou Němcem, který v 28.minutě poslal míč po pěkné akci Lípy se Soldátem nechytatelně do jeho protipohybu – 1:0. Skvěle hostující brankář zasáhl při bombě Kdolského, kterou vyrazil, a byla jen škoda, že naši hráči nedobíhali vyražený míč. Takových situací bylo více, například po rozích Kdolského a Dvořáka, na které si perfektně naběhl Soldát, brankář vyrazil, ale nikdo nebyl schopný míč poslat ze vzniklých závarů do branky, čemuž výrazně přispěli svojí obětavostí i obránci hostů.

Druhý poločas začal velkým zaváháním naší obrany, která měla za úkol vygumovat Mojdla, ale nepodařilo se jim k němu včas přistoupit a pro hostujícího hráče už nebyl problém nabídnutou šanci využít a nechytatelnou střelou k tyči vyrovnat – 1:1. Aby toho nebylo málo, tak hned za minutu zahrával soupeř trestný kop, centr přilétl na hranici vápna, kde naše obrana nedokázala vyskočit s hostujícím hráčem, a míč skončil na tyčce.  K naší smůle se od ní ovšem odrazil před dobíhajícího útočníka a ten do odkryté branky otočil stav utkání na 1:2. Tento rychlý obrat hosty „posadil na koně“ a bylo jich najednou plné hřiště. Ve 48. minutě mohl vyrovnat Haas, který se prodral ke střele, ale brankář jeho šanci zlikvidoval. V 53. minutě jsme kopali Kdolským roh, míč se dostal na zadní tyči k volnému Haasovi, jenže ten hlavou nedokázal balón usměrnit do odkryté branky a zamířil těsně vedle. V 58. minutě házeli hosté dlouhý aut do vápna a další slabší chvilku si vybrali naši bránící hráči. Míč přistál na hlavu nabíhajícího hráče, s kterým nikdo pořádně nešel do souboje a ten přesnou hlavičkou zvýšil na 1:3. Hráči Tatranu se snažili odpovědět a byl to znova Haas, který se po kolmé přihrávce ocitl před brankou, ale gólman hostů svůj tým opět podržel a to dokonce dvakrát, protože chytil i dorážku dobíhajícího Krůty. A tak jsme místo snížení, znova inkasovali. V 69. minutě po souboji s naší obranou upadl hostující hráč a z následujícího trestného kopu se opět měnilo skóre - 1:4. V 73. minutě hasil Brotánek rychlý brejk hostů faulem pár metrů před vápnem a rozhodčí mu za jeho zákrok udělil červenou kartu. M.Kdolský ještě následně zahrozil na druhé straně, když pěknou střelou orazítkoval tyčku, ale skóre se již do konce nezměnilo.

Hráčům nelze upřít snahu a pozitivní bylo, že se pokoušeli s výsledkem něco udělat, ale bohužel zřejmě některým naším hráčům došel střelný prach. Do konce soutěže zbývají čtyři zápasy a věříme, že toto zaváhání ještě hráči v příštích kolech odčiní. 

 

Další zápas sehraje naše "A" mužstvo v sobotu v Přešticích od 10.15 hod. a odjezd je v 6.40 hod.

 

Zpět na články »