"Áčko" i "Béčko" mladších žáků dokázalo zvítězit

[3. 9. 2018 13:40:05]

Obě družstva sehrála svá utkání v neděli, ale vzhledem k rozdílným časům několik hráčů mohlo nastoupit za oba týmy. Výraznější vítězství si tentokrát připsalo "A", když po velmi dobrém výkonu přejelo Říčany 9:3.

Mladší žáci „A“ - FK Říčany   9:3 (4:1)

 

V neděli 2.9.2018 sehráli mladší žáci „A“ druhé mistrovské utkání v ročníku 2018 – 2019 o přeborníka Středočeského kraje.
Začátek utkání: 11,55 hod.
Hrálo se 2 x 30 min.

Rozhodčí: Michal Burian

 

Sestava: 

Brankář:  Jan Jiráček

1,   František Plachý – Tomáš Hodouš; Petr Pudil – Matěj Pešta -  Jakub Hodouš;  David Barták - 

      Daniel Vondra

2,   Matěj Macháček - Jan Novotný;  Matěj Černý - Šimon Macháček – Michal Stibor; Jan Timofte

  

Branky: 3x D. Barták, 2x J. Hodouš, 1x J. Timofte, 1x T. Hodouš, 1x M. Černý, 1x D. Vondra

 

Zápas se hrál na mokrém trávníku, ale bez deště. Naši hráči vstoupili do zápasu velice dobře a kombinační hrou s rychlými přihrávkami soupeře přehrávali. Jediné co se v zápase dařilo méně bylo přesné zakončení. Přesto se našim hráčům podařilo vstřelit 4 branky a první poločas vyhrát 4:1.
Ve druhém poločase se pokračovalo v nátlakové hře. Výsledkem bylo 5 branek v síti soupeře. Branek mohlo být víc, ale ne všechny dobré akce se podařilo zakončit brankou. Hosté se nevzdávali a měli akce, kdy naši obranu přehráli a potom měl brankář J. Jiráček plné ruce práce, aby zabránil vstřelení branky. Přesto se to ve dvou případech nepovedlo a soupeř upravil výsledek na konečných 9:3. Hráči si zaslouží pochvalu za předvedený výkon.
Další zápas jsme měli hrát v sobotu se Švermovem, ale utkání je přeloženo na pozdější termín. Proto další zápas budeme hrát až v neděli 16.9.2018 od 11,55 hod. na domácím hřišti TJ TATRAN Sedlčany proti SK Slaný. Nominaci upřesní trenéři.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

 

SK Nový Knín – Mladší žáci „B“     3:5 (1:3) 

 

V neděli 2.9.2018 sehráli mladší žáci „B“ druhé mistrovské utkání v ročníku 2018 – 2019 o přeborníka okresu Příbram.

Začátek utkání: 10,00 hod.
Hrálo se 2 x 30 min.

Rozhodčí: zajistili domácí

 

Sestava: 

Brankář:  Filip Fajfrlík

1,   Matěj Macháček – Patrik Machek; Ladislav Skalický – Šimon Macháček -  Petr Moudrý;  

      Antonín Plachý - Daniel Vondra 

2,   Ondřej Špánek – Štěpán Kuba; František Hrdlička – Jan Timofte – Jan Jelínek 

          

Branky:  2x D. Vondra, 1x J. Timofte, 1x L. Skalický, 1x  O. Špánek

 

Penalty po zápase: vyhráli hosté

                           

Hrálo se po nočním dešti. Naši hráči začali velmi aktivně, ale nemohli vstřelit branku. Vše nahradili ve druhé části prvního poločasu, když branky vstřelili ve 14 min. D. Vondra, ve 24 min. J.  Timofte a ve 28 min L. Skalický. Domácí vstřelili pouze jednu branku, a tak skóre bylo po prvním poločase 1:3 pro TATRAN.

Druhý poločas byl vyrovnanější. Našim hráčům se podařilo vstřelit dvě branky. Ve 34 min opět D. Vondra a ve 44 min O. Špánek. Domácí se také snažili a zápas nakonec skončil 3:5 pro TATRAN.  Hráči si zaslouží pochvalu za bojovnost. Důležité je, že se jim podařilo opět vyhrát a tím mají dobrý vstup do nové soutěže.

Další zápas hrají hráči na domácím v sobotu 8.9.2018 od 10 hod. Soupeř přijede z Dobříše. Sraz nominovaných hráčů je v 9,00 hod na hřišti Městského stadiónu TAVERNY. Nominaci upřesní trenéři.

 

Zpět na články »