"A" mužstvo v přípravném zápase ve Voticích pouze remizovalo

[29. 7. 2019 9:37:09]

SK Votice   -  „A“ muži      3:3 (3:2)
G: Dvořák, Kvěch, Čipera

 

Sestava:
Dřevojan F.(46.Glogar) – Hájek, Brotánek L., Krůta M., Lípa P.(60.Čipera) – Mejdrech (45. Lípa V.), Dvořák M., Kvěch K. (45. Bláha), Čipera (45. Sirotek M.) – Matoušek L., Sochůrek (65. Kvěch K.)

V dalším přípravném zápase jsme zavítali do Votic hrajících středočeskou I.A třídu. V dusném počasí nastoupili domácí s velkým nadšením. V pohybu a důrazu jsme se jim nedokázali vyrovnat prakticky celý zápas. Hned ve třetí minutě soupeř vysoko napadal naší rozehrávku, po chybě na levé straně se dostal míč ke Kramnému a ten přízemní střelou z 16 metrů otevřel skóre - 1:0. Ve 12. minutě mohl vyrovnat Sochůrek. Po kolmici od Dvořáka byl zcela sám před brankou, střeleckou smůlu ale neprotrhl a trefil jen nohu domácího gólmana. V 17. minutě po další chybě v obraně zvýšil Štork o tyč na 2:0. O dvě minuty později předvedli hezkou akci Kvěch s Dvořákem, kteří chytrou narážečkou přelstili hned čtveřici domácích, a Michal nechytatelně přes celou bránu vymetl pravou šibenici - 2:1. Ve 28. minutě byl před vápnem faulovaný Dvořák a Kvěch přes zeď vyhnal pavouky i z druhého horního rohu - 2:2. Minutu před poločasem jsme nezachytili náběh na levé straně a centrovaný míč uklidil do sítě trestuhodně nehlídaný Štork - 3:2.

Hned v úvodu druhé půle jsme mohli vyrovnat. Ve 49. minutě domácí gólman špatně rozehrál, míč se dostal k Sochůrkovi, kterého obránce zastavil jen za cenu faulu. K penaltě se postavil tradiční exekutor Brotánek, ale střelu k levé tyči brankář Tůma vyrazil. V 63. minutě trefil Hájek hlavou břevno a vyrovnat se nám povedlo v 65. minutě, když se na levé straně prosadil individuálně Čipera a přes celou bránu trefil opět šibenici - 3:3. Kaňkou na nepříliš povedeném zápase je zranění ramene Pavla Lípy, který musel odstoupit ve druhém poločase.

 

K prvnímu soutěžnímu zápasu zajíždíme v sobotu 3.8. do Nové Včelnice kde sehrajeme předkolo MOL CUPu.

 

Zpět na články »