„A“ mužstvo udrželo domácí neporazitelnost

[23. 9. 2019 8:16:26]
„A“ mužstvo udrželo domácí neporazitelnost

„A“ muži – Jindřichův Hradec    4:1 (2:1)

 

Sestava:
Glogar - Repetný, L.Brotánek, D.Čejda, M.Krůta, D.Krůta (86.Sochůrek), M.Dvořák (82.Kouklík), Kdolský (76.Novotný), Soldát, Čipera (71.M.Sirotek), K.Kvěch (88.Doubrava)

Od začátku zápasu měl Tatran převahu, ale většinou to bylo bez zakončení. První střela na branku letěla z kopačky Krůty v deváté minutě po přihrávce Kvěcha, ale vedle. Potom mířil Čejda nad branku. Hosté zahrozili ze standardní situace ve 14.minutě, ale Repetný to vyřešil odkopem. Ve 20.minutě zahrozil prudkou střelou Repetný na přední tyč, ale hostující brankář míč vyrazil na roh. Vzápětí střílel ještě Čipera. Ve 25.minutě už vypukla radost, když se mí po spolupráci Kvěcha a Dvořáka dostal k Milanu Krůtovi a ten přeloboval vybíhajícího brankáře - 1:0. Za chvíli se do velké šance dostali i hosté, když nejdříve mířili do tyče a dorážku vyrážel z brankové čáry David Krůta. Další šanci měl Kvěch, ale Tatran do dvoubrankového vedení nedostal. Opět tak platilo nedáš - dostaneš, když naši obránci pozapomněli hostujícího hráče samotného v pokutovém území a ten vyrovnal na 1:1 (32.minuta). Jenže hráči Tatranu nechtěli jít do kabin za nerozhodného stavu a zvýšili tlak na branku soupeře. A to se vyplatilo, když v 41.minutě vniknul do pokutového území Dvořák a byl faulován. Pokutový kop suverénně proměnil Brotánek - 2:1.

 

Druhý poločas už byl jednoznačně v režii Tatranu a bylo jen otázkou kolik to skončí. Kdyby proměnil své tři šance Kvěch, nebo dvě Dvořák, který dokonce v pokutovém území obešel tři hráče a potom střílel vedle, mohlo se v Sedlčanech slavit velmi vysoké vítězství. Bohužel našim hráčům se v zakončení moc nevedlo a zápas nakonec skončil „jen“ 4:1. Jak padaly další branky: v 56.minutě po akci Soldáta zavěsil k tyči Kvěch 3:1. V 70.minutě předvedl krásnou narážečku M.Dvořák s Davidem Krůtou a ten rozradostnil diváky po čtvrté – 4:1. Pátý gól měl na kopačce Soldát, který rovněž šel ze strany na brankáře, ale míč mu poslal do náruče. Mužstvo si za vítězství zaslouží pochvalu, tyto tři body nás posunuly na páté místo. Nejlepší hráč na hřišti byl jednoznačně Repetný.

 

Příští sobotu nás čeká zápas v Čížové od 13:30 hod.

 

(informace předal vedoucí mužstva J.Voráček)

Zpět na články »