„A“ mužstvo Tatranu vybojovalo první výhru v sezóně

[18. 10. 2021 10:52:25]
 „A“ mužstvo Tatranu vybojovalo první výhru v sezóně

 

„A“ muži – SK Hořovice   2:1 (1:0)

 

Sestava:

Dřevojan – P.Lípa, Sosnovec, Krotil, Hanuš, Kdolský, Novotný, M.Dvořák (72.Kouklík), M.Habart (68.Soldát), D.Krůta (68.D.Čipera), Haas (82.L.Brotánek)

Fotogalerie z utkání: ZDE (Vojtěch Konopištský)


Oba soupeři věděli, o co se hraje, a tak to byl od začátku boj o každou píď hřiště. Byl to tvrdý zápas, ale bez záludností. Na našich hráčích bylo vidět hodně nervozity a odráželo se to v nepřesných přihrávkách. Hosté si za první poločas nevytvořili jedinou brankovou příležitost. Hrozili jen z rohových kopů, ale zde je výborně pohlídali naši obránci a tak míče z jejich hlav šli buď nad nebo vedle. Naši hráči opět předváděli divákům, co se dá všechno nedat. Ve 4.minutě po přihrávce Dvořáka se výborně ve čtverci uvolnil Haas a ve velké příležitosti trefil do náruče brankáře. V 9.a 11.minutě stříleli Dvořák a Krůta nad. Nápor přišel v 21.minutě, když jsme kopali za sebou pět rohů, ale bez brankového vyjádření, i když příležitosti dostat míč do branky byli. Ve 24.minutě si připsal zákrok Dřevojan. V 31.minutě kopal Hanuš trestný kop do zdi. Další akce, která volala po brance, byla ve 34.minutě - Haas uvolnil Dvořáka, ale jeho střela vypadala jako malá domu a hostující brankář ji v klidu lapil. Ve 42.minutě poslal do úniku Krůta Lípu a ten místo jeho pověstného dloubáku vystřelil prudce nad. Ve 44.minutě mohl poslat Tatran do vedení Haas, ale v koncovce napodobil Dvořáka. Ve 45.minutě jsme se konečně dočkali gólu, byl to znova Haas, který měl skórovat, ale trefil brankáře, míč se dostal k volnému Dvořákovi, který lobem poslal Tatran do vedení 1:0. Gól do šatny byl naprosto zasloužený.

V 54.minutě bylo ještě veseleji, když centr po zemi vyslaný Kdolským, hostující brankář neudržel v ruce, míč získal Krůta a poslal ho do sítě - 2:0. Čekalo se, že už budeme pánem na hřišti, ale stal se omyl, hráči se začali strachovat o vítězství a nervozita se projevila v plné nahotě. V 58.minutě toho hosté využili ke skórování, když trenér řval na hráče, že se host nesmí ve čtverci otočit, ale marně - 2:1. Pokusy o navýšení skóre se nedařily, protože jsme příležitosti zahazovali. Jmenovitě Haas, Krůta a střela Lípy lízala břevno. Hosté mohli vyrovnat v 84.minutě, ale hostující hráč střílel vedle. Tatran žije a bude se pokoušet vydolovat z posledních dvou zápasů na podzim co nejvíce bodů. O první se pokusí v sobotu od 10.15 na hřišti Petřín Plzeň.

 

Zpět na články »