"A" mužstvo si připsalo v přípravě první výhru

[27. 7. 2018 10:47:38]

„A“ muži – 1.FK Příbram (juniorka / st.dorost)    6:2 (4:2)

Sestava:
F.Dřevojan (46.Glogar) - Hájek, Vystyd (46.P.Lípa), L.Brotánek, M.Krůta, D.Krůta, K.Kvěch (46.L.Matoušek), Kdolský, Soldát, Senft, V.Lípa

Tatran sehrál další přípravný zápas, když tentokrát se utkal s kombinovaným mužstvem juniorky a staršího dorostu 1.FK Příbram. Hráči Tatranu měli od začátku zápasu převahu. Bylo vidět, že hráči pomalu vstřebávají únavu po náročných tréninkových dávkách. Proti sobotnímu zápasu s Meteorem byli hráči Tatranu důraznější a v kombinaci přesnější. Ve 12.minutě využil zaváhání hostujícího obránce Venca Lípa míč mu vypíchl a po následném faulu následovala penalta, kterou proměnil s přehledem Brotánek - 1:0. Ve 21.minutě zahrával roh Kdolský, který posadil míč na hlavu Vystyda, brankář stačil míč jen vyrazit před Soldáta a ten zvýšil na 2:0. Za dvě minuty naše vedení zvýraznil Kdolský, když po straně utekl David Krůta, který centrem našel Senfta a od něj šel míč na zakončujícího Kdolského - 3:0. Hosté se do tutovky dostali poprvé ve 27.minutě, ale gólu zabránil Dřevojan. Netrvalo dlouho a hosté skórovali z trestného kopu - 3:1. V zápětí mohl pohnout skórem Senft, ale míč z jeho kopačky šel těsně vedle. Přesto Tatran navýšil skóre ve 35.minutě: Milan Krůta zahrál rohový kop na Vystyda, který hlavou prodloužil na hlavu Brotánka a ten se podruhé zapsal do listiny střelců - 4:1. Ve 45.minutě korigovali hosté z brejku na 4:2. Ve druhém poločase přidal branku po přihrávce Soldáta Senft a zvýšil na 5:2. Skóre zápasu uzavřel Matoušek, když důrazný David Krůta vybojoval míč a pro Matouška nebyl problém trefit prázdnou branku - 6:2. Další příležitosti už naši hráči neproměnili a ani hosté nebyli z několika nadějných situací úspěšní.

Další zápas se hraje v neděli od 18.00 hod. proti Uhelným Skladům a bude to generálka před pohárovým zápasem, který odehraje naše mužstvo v sobotu 4.8. od 10.15 na hřišti Jindřichova Hradce.

 

Fotogalerie: ZDE (D.Štverák)

 

Zpět na články »