"A" mužstvo si poradilo s Berounem

[15. 3. 2015 23:33:53]

17.kolo KP: neděle 15.3.2015, Beroun UMT


Padesát diváků z toho deset se Sedlčan vidělo v Berouně vítězství Tatranu 4:1 (1:1)

 

Sestava:

Capouch - Pešek, Vystyd, Brotánek, Řehák, Soldát, Senft (86. Janoušek), Matoušek (80.Sůsa), Sirotek, Dvořák (83.Havel), Němec 

Beroun - "A" muži    1:4 (1:1)

 

záznam utkání: ZDE


Zápas začal náporem domácích hráčů a na hřišti to vypadalo jako by tam bylo jen jedno mužstvo! Naši hráči byli všude pozdě a domácí měli obrovské množství volna. Přesto že trenér Láďa Šach upozorňoval naše hráče před zápasem, že domácí hrají jednoduchý fotbal, nakopávanými míči hledají Nováka, který umí zakončit a je potřeba ho hlídat dal nám Novák gól už ve druhé minutě!!! Jak padl: Nakopnutý míč za obranu minul Vystyd /nikdo ho nezajišťoval/ Novák si ho klidně zpracoval a nedal Capouchovi šanci 1:0 pro Beroun. V sedmé minutě mohlo být ještě hůř, ale Capouch předvedl fantastický zákrok, když osamocený domácí hráč se ho snažil prostřelit mezi nohy, Pavel je včas srazil a  míč nohou odkopl. Potom se hra konečně začala vyrovnávat, několikrát si dobře naběhl Soldát, ale koncovka z toho ještě nebyla, při úniku Němce se asi dala kopat penalta. V 19. minutě bylo vyrovnáno, to unikl Dvořák našel pod sebou Němce, ten vystřelil do brankáře, od kterého se míč odrazil k Senftovi, který ho poslal na branku, roztočený míč skončil k naší radosti v síti 1:1. Ve 31. minutě předvedl další dobrý zákrok Capouch. První poločas jak říkají Slováci jsme projedli. Chyběla kombinace, byl to prostě chaos.

Druhý poločas začalo lépe naše mužstvo, bouřka v šatně padla na úrodnou půdu a ve 49. minutě předvedlo naše mužstvo jak se dá docílit branky po rychlých narážečkách mezi Němcem a Sirotkem byl najednou Marek sám před brankářem a poslal Tatran do vedení 2:1. Naše mužstvo se po rychlém gólu uklidnilo a začalo předvádět jak se hraje fotbal. V 53. minutě utekl Němec obešel brankáře mohl jít s míčem až do branky, ale nepochopitelně kopl míč vedle branky. Za to mohl přijít trest v podobě vyrovnání, ale Capouch gólovku vyrazil a dorážku zlikvidoval Soldát. V 61.minutě poslali domácí dlouhý míč na naší polovinu, tam se ho ujal Soldát s míčem se rozeběhl k sólu, míč si poslal do volného prostoru všem ufrnknul a na přední tyč perfektně zakončil 3:1 pro Tatran. Do zakončení se dostal Dvořák, Němec dokonce po narážečkách s Dvořákem Pešek, ale domácí brankář byl na místě. V 86. minutě zatloukl poslední hřebíček do domácí rakve Matoušek, když u gólu opět asistoval Němec 4:1. V druhém poločase už jsme soupeře přehrávali kombinací, které vedli ke gólu. Nejlepším hráčem na hřišti byl Řehák a dobře zachytal Capouch, který v krizových situacích mužstvo podržel. Doufáme že se výkon s prvního poločasu nebude opakovat proti Nymburku to by byla katastrofa. Nejlepší pozvánkou pro naše fanoušky je že naše mužstvo už devět zápasů nepoznalo hořkost porážky! Hraje se v neděli od 15.00 hod.

 

Jiří Voráček – vedoucí mužstva

Zpět na články »