"A" mužstvo prodloužilo sérii neporazitelnosti

[22. 3. 2015 22:00:23]

Přestože nás rozhodčí poslal v 33. minutě do deseti, tak Tatran i proti druhému týmu natáhl sérii neporazitelnosti na jedenáct utkání. S Nymburkem se hrálo nerozhodně 2:2 (1:1)

 

„A“ muži  – Nymburk     2:2 (1:1)

G: Němec 2


sestava:

Capouch - Pešek, Brotánek, Vystyd, Řehák, Soldát, Matoušek (62.Senft), Lípa, Dvořák (67.Sirotek), Haas (37.Bartoš), Němec

 

-- video ze zápasu --

 

Zápas začal náporem Tatranu a už v první minutě běžel ze strany na branku Soldát, mohl přihrát do leva na osamoceného Němce, ale rozhodl se postupovat sám a střílel vedle – škoda, mohli jsme jít brzo do vedení. Ve 13. minutě hlavičkoval Vystyd, ale jen do náručí brankáře. Hra se odvíjela od čtverce ke čtverci, přece jen se utkali dva špičkové týmy, kterým bohužel nedokázali sekundovat rozhodčí. Ve 28. minutě se kopal trestný kop ze třiceti metrů na naší branku, k míči se postavili dva hráči, jeden na pravou nohu, druhý na levou. Pravák se rozeběhl, minul míč, střílel levák a náš brankář reagoval na praváka a míč kopaný Herčíkem skončil v naší brance - 1:0 pro hosty. Jelikož náš brankář zareagoval na prvního hráče, byl to asi gól laciný. Ve 33. minutě nás poslal rozhodčí do deseti, osobně si myslím že ta byl faul, který se mohl kopat na obě strany, kde se oba hráči drželi za dresy a pracovaly ruce. Závěr prvního poločasu patřil oslabenému Tatranu, nejdříve musel hostující brankář vyřešit dvě ošemetné situace před vlastní brankou, potom nastřelil Bartoš břevno. Ve 44. minutě zabojoval Soldát, posunul míč k Němcovi a ten vyrovnal na 1:1.

Tatran šel do druhé půle s tím, že se proti druhému týmu dá hrát i v deseti. Přesto šli hosté znova do vedení, když gólu předcházel ofsajd. V 55. minutě šel míč na Pečininku, který byl v ofsajdu, rozhodčí ofsajd nesignalizoval a míč putoval do leva a hned zpátky na Grospiče /ten už ofsajdu nebyl/ a vstřelil branku a Nymburk šel do vedení 2:1. Tatran nesložil zbraně a pořád bojoval, nejvíce hrozil na hrotu bojující Němec. A to přineslo zasloužené ovoce v 81. minutě, střídající Sirotek připravil pro Němce vyrovnávající gól na 2:2. A mnoho nechybělo a v poslední minutě mohl Němec završit hattrick. Naši hráči zasluhují obrovskou pochvalu za předvedený výkon a velkou bojovnost i v deseti hráčích. Nejlepší byli Řehák, Bartoš a Němec. Další zápas hrajeme v sobotu v Klecanech.

 

Jiří Voráček – vedoucí mužstva

 

Zpět na články »