"A" mužstvo odjelo z Poříčí bez bodů

[14. 10. 2024 13:02:14]

Poříčí nad Sázavou – „A“ muži 4:2 (1:1)
G: Schwarz, M. Sirotek

 

Sestava:
Habart – Repetný, Sosnovec, Novotný, M.Krůta – Říha, Kouklík (76. Kdolský), Hanuš, M.Sirotek – Krotil, Schwarz (84. L.Brotánek)

Videozáznam utkání zajišťovaný domácím týmem: ZDE

 

Po povedeném domácím utkání proti SK Chlumec, jsme v pátek pod umělým osvětlením hráli na hřišti SK Posázavanu Poříčí n. Sázavou, v jehož základní sestavě nastoupil uprostřed zálohy exligista Martin Nešpor. Nám naopak chyběli zranění O. Štemberk s V. Lípou, pro pracovní povinnosti Z. Hrůša, F. Hofman, J. Chlasták, a pro nachlazení nemohl nastoupit R. Kvěch.

 

V úvodu zápasu v 7. min. z dobré pozice zakončoval těsně vedle Schwarz, který se gólově prosadil o 3 min. později, když zakončil Krotilův průnik po rozehrávce Habarta - 1:0. Domácí mohli vyrovnat v 15. min. když si hozený aut na rohu šestnáctky zpracoval Matoušek, míč si navedl do středu, až do střelecké pozice, a z 16 m trefil levou tyčku Habartovy brány. Ve 20. min. získal u vlastní šestnáctky míč Repetný, navedl ho ze strany ke středovému kruhu, odkud přihrál nabíhajícímu Krotilovi, jehož střelu domácí zblokovali a celou akci zakončil Novotný nákopem do rukavic Tlamichy. Ve 23 min. vybojoval na vlastní polovině míč Sirotek, při brejku 4 na 4 byl za půlící čárou atakován, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Ve 30. min. domácí po odpískaném faulu ve středovém kruhu rychle rozehráli nákopem mezi stopery, a po kontaktu Procházky s Novotným odpískal sudí pokutový kop, který proměnil Matoušek. Do vedení nás mohl dostat Hanuš, jemuž po rozehrávce Novotného přihrál před šestnáctku Krotil, ale jeho střela mířila doprostřed branky. Domácí odpověděli zakončením Vernera, které mířilo nad branku. Ve 35. min. si do středu mezi stopery naběhl na Hanušovu přihrávku Sirotek, ale rozskákaný míč trefil pouze do vyběhnuvšího Tlamichy, do kterého vzápětí napálil odražený míč i Krotil.

 

Úvod druhého poločasu patřil zblokované střele Sirotka a hlavičce Repetného, ale do vedení se dostali po rohu a brance Tlustého domácí. Vzápětí Schwarz vybojoval míč, který posunul na Říhu, který však mířil vedle. V 65. min. byl při brejku surově faulován Sirotek, ale Procházkovi byla udělena pouze ŽK. V 68. min. poslal Kouklík Schwarze do náběhu, ten nejdříve z úhlu z pravé strany mířil na přední tyč, Tlamicha míč vyrazil zpět do hry ke Schwarzovi, který si ho navedl na střed, ale znovu trefil pouze gólmana domácích, a celou akci zakončil střelou z šestnáctky doběhnuvší Kouklík. Vyrovnat se nám podařilo po dlouhém autu Repetného, který Krotil prodloužil na rozběhnutého Schwarze, jehož střelu Tlamicha vyrazil k Sirotkovi, který zakončil do odkryté brány. Domácí si bohužel vzali vedení ihned zpět, když jsme při zisku míče před vlastní šestnáctkou umožnili domácím jeho zisk, a po střele Baštýře, kterou Habart vyrazil se prosadil Matoušek. Následná zakončení Krotila, Sirotka a Repetného branku nepřinesla, a tak o definitivním výsledku rozhodl v 80. min. Procházka.

 

Hráči zaslouží pochvalu za předvedený výkon, jehož týmová hodnota je však ponížena zbytečnými chybami při obdržených brankách.

 

Zpět na články »