„A“ mužstvo nenavázalo na výkon z minulého týdne

[15. 10. 2019 9:25:12]
„A“ mužstvo nenavázalo na výkon z minulého týdne

Katovice – „A“ muži    4:1 (3:1)  

 

Sestava:
Glogar - Repetný, Řehák, D.Čejda, M.Krůta, D.Krůta (46.M.Sirotek), Kdolský, M.Dvořák, Čipera, K.Kvěch (84.Sosnovec), L.Matoušek (66.Novotný)

Tatran odjel k zápasu bez nemocných Soldáta a kapitána Brotánka, který bude kvůli borelióze chybět delší dobu. Na střídání byl k dispozici pouze M.Sirotek a dva dorostenci (O.Novotný, Š.Sonovec), kteří měli v nohou dopolední zápas, a patří jim poděkování, že odjeli na zápas i s námi. Tentokrát nám nezahrála dobře záloha a to ještě v poločase musel vystřídat David Krůta, kvůli žaludečním potížím. Zápas pro nás nezačal dobře, když se po faulu v pokutovém území našeho brankáře kopala penalta a v 6.minutě šli domácí do vedení 1:0. Ve 12.minutě se z vyrovnání radoval Tatran, když Dvořák našel nabíhajícího Kvěcha, který krásnou střelou vyrovnal – 1:1. Ve 13.minutě musel Glogar likvidovat další nebezpečnou střelu, kterou vyrazil na roh. Ve 27.minutě byl blízko k vedoucí brance Matoušek, ale domácí brankář včas vyběhl a zmenšil mu střelecký úhel. Potom přišlo několik tvrdých zákroků ze strany domácích hráčů a bylo po naší hře. Závěr poločasu patřil domácím, kteří kopali tři rohy za sebou, dva jsme odvrátili, třetí bohužel ne. Domácí hráč zůstal trestuhodně nehlídaný na zadní tyči a hlavou poslal domácí do vedení 2:1. Následně přišla další standardka a bylo to 3:1. Opět naše mužstvo propadlo při standardce, a to není poprvé, přesto že je trenér před každým zápasem důrazně upozorňuje, jak se standardky mají bránit.

 

Druhý poločas nebyl o nic lepší, i když se také nějaká šance urodila. Kdolský vystřelil ve 49.minutě z dvaceti pěti metrů a za přispění domácího brankáře skončil míč na břevně. Pěknou akci dua Sirotek, Dvořák zakončil posledně jmenovaný vedle. Sirotkova příležitost skončila rovněž vedle. I domácí měli šance, a tak se musel Glogar v brance činit, aby nenarůstalo skóre. Ale čtvrté brance v naší síti zabránit nakonec nemohl - 4:1. Na zápas se musí rychle zapomenout a připravit se na domácí zápas proti Klatovům, který hrajeme v neděli od 15.30 hod.

 

Zpět na články »