"A" mužstvo nastoupilo do zápasu po třech měsících

[15. 6. 2020 9:09:22]

Potom, co došlo k postupnému rozvolnění opatření spojených s pandemií koronaviru, tak se „áčko“ pomalu vrátilo do tréninkového procesu a nyní sehrálo i přípravný zápas v Milevsku. Nerozehranost byla na našem týmu znát a domácí zvítězili 2:1.  

Přípravný zápas (neděle 14.6.2020):


Milevsko – „A“ muži    2:1 (0:0)
G: Řehák

Sestava - 1.poločas:
F.Dřevojan – Repetný, Řehák, Kdolský, P.Lípa, D.Krůta, Novotný, M.Dvořák, Soldát, K.Kvěch, Zmeškal

Sestava – 2.poločas:
F.Dřevojan – P.Lípa, Řehák, Kdolský, M.Krůta, Repetný, Čipera, M.Dvořák, M.Sirotek, L.Matoušek, L.Brotánek


V úvodní části hry bylo naše mužstvo více u míče, ale bez střelby nemůžeš dát gól. Když už se naši hráči dostali k zakončení, tak se většinou jednalo o nepřesné střely vedle branky, jako například pokus M.Dvořáka z 35.minuty. Domácí byli v zakončení lepší, ale Dřevojan byl pozorný a míč do branky nepustil. Za sílícího deště se Tatran dostal do vedení v 58.minutě, když se hlavou prosadil T.Řehák – 0:1. Z vedení jsme se radovali jen sedm minut a domácí po rychlé akci, rovněž hlavou, vyrovnali – 1:1. Třetí branka hlavou přišla v 80.minutě, kdy domácí rozhodli o konečném výsledku – 2:1. Na hráčích byla tříměsíční přestávka znát, vázla přihrávka i střelba. Dobře zahrál Kdolský na místě stopera.

 

V prvním poločase se na hřišti v našem dresu objevil nový hráč Zdeněk Zmeškal na pozici typického útočníka, který má mnoho zkušeností z druhé a třetí ligy. Zajímavostí také je, že v roce 2015 vyhrál soutěž o nejlepšího střelce nižších soutěží, když dokázal v Pražském přeboru nasázet 41 branek. Věříme, že další branky brzo přidá i v našem dresu a třeba hned v přípravných zápasech na novou sezónu, které začnou 22.července (jejich rozpis včas zveřejníme).

 

Nyní přejeme všem našim fanouškům (a někteří přijeli i do Milevska a byli slyšet!) pěknou dovolenou a na podzim na shledanou.     

Zpět na články »