"A" muži v prvním přípravném zápase remizovali s divizním soupeřem

[25. 7. 2024 9:54:46]

Hluboká n. Vltavou – „A“ muži   2:2 (1:2)
G: Schwarz, Plesl

 

Sestava:
L.Dřevojan – Repetný, Plesl, Novotný, M.Krůta, Schwarz, Kouklík, Hanuš, Říha, Kdolský, Havelka (střídání hokejově: L.Brotánek, R.Krůta)

Dne 19. 7. 2024 měl „A“ tým Sedlčanského Tatranu naplánován první přátelský zápas, který se hrál od 19 hodin na Hluboké. Dlouho jsme měli obavy, jestli se dá tým vůbec dohromady. Nakonec z původních 14 hráčů, odjelo pouze 13, když se na poslední chvíli pro zdravotní indispozici omluvil V. Lípa. Soupeř v loňské sezóně ovládl Jihočeský přebor a suverénně postoupil do divize. Vyzdvihnout je potřeba také perfektní zázemí, hřiště a i přístup všech lidí, kteří tam fotbal dělají.


Proti domácím, kteří měli k dispozici 19 lidí, se náš úzký kádr při rozcvičování nejevil jako úplně dostatečný, ale obavy se nakonec nepotvrdily, kluci hráli perfektně a hlavně naše napadání dělalo soupeři velké potíže. Škoda jen, že nám opět velký problém dělalo proměňování vyložených šancí. Protože jinak by zápas neskončil remízou 2:2, ale naší výhrou. Nakonec jsme ovšem s výsledkem a hlavně předvedenou hrou na úvod přípravy spokojeni.


Nyní mužstvo absolvuje od čtvrtka 25. 7. do neděle 28. 7. krátké letní soustředění, v rámci kterého odehrajeme i přípravný zápas s Českým Krumlovem.  

 

Zápasy v Sedlčanech:

Doma potom naše mužstvo můžete vidět v generálce s Hořovicemi, která by se měla odehrát v sobotu 3.srpna od 10:30 hod na Tatranu. První mistrák "áčko" odehraje 10. srpna v Libiši a následně se dvakrát představí doma. Nejdříve ve středu 14. srpna od 18 hodin proti Povltavské Akademii "B" a v neděli 18.srpna v tradičním pouťovém zápase proti Čáslavi, která sestoupila z divize. 

Zpět na články »