"A" muži přišli o body v poslední vteřině!

[6. 11. 2016 13:05:28]

Malše Roudné – „A muži 3:2 (2:0)

 

Sestava:
Capouch - Řehák, Vystyd, Brotánek, Lípa, Repetný, Kdolský, Dvořák (73.V.Lípa), Soldát (90.Valenta), Hájek (52.Sirotek), Haas

K zápasu 13.kola Divize A jsme odjeli oslabeni o několik hráčů z kádru mužstva, kteří chyběli z různých důvodů, jako práce, zranění, či rodinné důvody. Konkrétně se trenér L.Šach musel obejít bez D.Němce, J.Čejdy, K.Kvěcha, T.Senfta a nebyl ani náhradní brankář Z.Hrůša. Z „béčka“ mužstvo doplnil V.Lípa.


Zápas z naší strany začal tragicky, nevím, jestli měli hráči v hlavách potupnou jarní porážku, ale vypadalo to, jako by na hřišti vůbec nebyli! Do 18.minuty to mohlo být klidně pět nula pro domácí! Dva góly dali, dva zachránil Capouch (jednou s pomocí Brotánka) a domácí ještě trefili břevno. Potom se pomalu začala hra vyrovnávat, jenže Tatran dobře vypadající akce nedotahoval do konce díky špatné finální přihrávce. A tak jsme poprvé vystřelili na branku ve 42.minutě. Po závaru v pokutovém území vystřelil na branku Soldát, ke kterému se míč odrazil, jenže do střely stačil zasáhnout domácí obránce. Ve 45.minutě střílel vedle Kdolský. Druhý poločas už byl v jasné režii Tatranu. Jeden útok za druhým se valil na branku domácích a bylo jen otázkou, kdy skončí míč v brance. Domácí se jen velmi těžce dostávali před naší branku. Tvrdou střelu Soldáta vyrazil domácí brankář na roh. Trestný kop Kdolského domácí brankář chytil.


Jak padaly branky: ve 4.minutě zahrávali domácí trestný kop, Capouch neudržel míč v koši, vyrazil ho před sebe a domácí Tušer skóroval - 1:0. 18.minuta roh - Tušer neobsazený - 2:0. V 67.minutě našel Kdolský nabíhajícího Repetného, ten poslal krásný centr na Haase, kterého poslal domácí hráč na zem. Rozhodčí neváhal ani vteřinu a ukázal na puntík. Penaltu s přehledem proměnil Brotánek - 2:1. Naši hru ještě více otevřeli, začali hrát na tři vepředu a domácí čekali na brejk. Ten se dostavil v 80.minutě, ale Capouch nedovolil domácím skórovat. V zápětí jsme kopali roh Kdolským a Soldát vyrovnal střelou přes hlavu, na ukazateli svítila 82.minuta - 2:2. V 89.minutě měl na kopačkách tři body dříč na hřišti Haas, bohužel se mu střelecky nedaří. A v nastavení přišel trest, Když se Vystydovi nepodařilo pokrýt Píšu a ten dal rozhodující gól – 3:2. Za druhý poločas si zaslouží pochvalu celé mužstvo. Porážka mrzí, protože je to zbytečná ztráta a i podle domácích trenérů jsme si bod zasloužili. Nesmíme zapomenout na rozhodčí, kteří rozhodovali na výbornou!

Zpět na články »