Výroční členská schůze 2017 (+ fotogalerie)

[23. 1. 2018 23:15:33]
Výroční členská schůze 2017 (+ fotogalerie)

V pátek 19.ledna 2018 proběhla v klubovně na fotbalové tribuně výroční členská schůze fotbalového oddílu Tatran Sedlčany. 

Pozvání přijali starosta města a senátor Ing. Jiří Burian a ředitel příspěvkové organizace SAS (Sportovní areály Sedlčany) pan Pavel Bednář. Celkově se podobně jako v minulých letech zúčastnilo kolem šedesáti členů a pozvaných hostů.

Na začátku schůze zhodnotil uplynulý rok z pohledu výboru předseda fotbalové oddílu Petr Jindrák, poděkoval všem, kteří se jakkoliv na chodu oddílu podílejí, ať už jako trenéři, pořadatelé nebo funkcionáři. Poděkování také patří všem sponzorům, v čele s generálním partnerem, kterým je Město Sedlčany. Jako výrazný milník sedlčanského fotbalu vyzdvihl uvedení hřiště s umělým povrchem do provozu, kde bude nutné, především ve vztahu k mládeži, dobudovat sociální zázemí.  

Tradičně následovaly krátké zprávy trenérů jednotlivých mužstev, na které navazovala zpráva o hospodaření oddílu.

Za zmínku určitě stojí, že rok 2017 přinesl postup dorostu do divize         a postup „C“ týmu do okresního přeboru. „A“ mužstvo dosáhlo na historické 5. místo v divizi a stejně se dařilo i „béčku“ v I.B třídě. Problém máme v kategorii žáků, kde momentálně hrají slabší ročníky, a problém je nutné řešit, aby se postupně neprojevil i v kategorii dorostu.    

 

Následovalo vyhlášení nejlepších hráčů jednotlivých mužstev, kteří obdrželi za prvenství trofej a drobné dárky:

Přípravka „C“ – Matoušová Adelá
Přípravka „B“ – Havel Matěj
Přípravka „A“ – Vondra Daniel
Mladší žáci  „B“ – Macháček Šimon
Mladší žáci „A“ – Krajdl Jan 
Starší žáci – Hrabák Matěj
Mladší dorost – Svoboda Tomáš
Starší dorost – Matoušek Lukáš
„C“ muži – Dvořák Jan
„B“ muži – Glogar Tomáš 
„A“ muži – Brotánek Lukáš

 

 

Tradicí už se také stala kategorie „SRDCAŘI SEDLČANSKÉHO FOTBALU“, což je vlastně taková síň slávy našeho oddílu. Do současné doby byli oceněni v roce 2011 Josef Matoušek a František Hošek, v roce 2012 Jiří Voráček a Petr Herynk a naposledy v roce 2014 Rudolf Vlk          a František Hofman.

Při příležitosti letošní výroční schůze do této společnosti přibyla další dvě jména:

 

Ing. Martin Havel

Ladislav Šach 



Anketa Fotbalista roku 2017 sponzorovaná firmou S-B Sedlčany: (kompletní výsledky: ZDE)


1. Capouch Pavel         2. Brotánek Lukáš        3. Kdolský Michal    

 

V závěrečné diskuzi vystoupil mimo jiné i starosta města a senátor Ing. Jiří Burian, který připomněl, že si velmi váží práce všech lidí, kteří se podílejí na chodu našeho oddílu, a poděkoval jim za práci, která se promítá coby reprezentace a zároveň velmi dobrá reklama pro Město Sedlčany. Především pak vyzdvihl a ocenil práci těch, kteří pracují  s mládeží. Zároveň zmínil, že je náš velký fanoušek a velmi ho těší „A“ mužstvo, které hraje divizi. Pro nás byla velmi důležitá slíbená podpora ze strany města formou příspěvku na činnost, který by se v příštím roce opět neměl snížit. Nesmíme také zapomínat na fakt, že se o všechna námi využívaná sportoviště stará příspěvková organizace města SAS (Sportovní areály Sedlčany), čímž nám město také výrazně pomáhá. V reakci na zprávu předsedy Jindráka zazněl z úst pana starosty, pro všechny naše trenéry a hráče, důležitý příslib, že město uvolní finanční prostředky na dostavbu zázemí k hřišti s UMT (šatny, sklad,…).

 

-- fotogalerie z výroční schůze (včetně oceněných) --

Zpět na články »